Kasvoakupunktio

Ilmainen

KASVOAKUPUNKTIO on luonnollinen kosmeettinen hoito, jolla hoidetaan kasvojen ihoa, kimmoisuutta ja jännityksiä kasvojen akupunktiopunktiopisteiden kautta. Hoito kestää n. 35 minuuttia, josta neulojen kanssa n. 20-25 min.

ESTEENÄ HOIDOLLE ovat viimeisen 3 kk aikana tehdyt kasvojen botox-hoidot (tai muut täytetainekäsittelyt) tai kasvojen kosmeettiset toimenpiteet. Sairauksissa kysy aina hoitavalta lääkäriltäsi hoidon soveltuvuutta!

HINTA 60€ / hoitokerta (sis. alv. 24%). MAKSU paikan päällä käteisellä, pankkikortilla tai MobilePaylla.

PERUUTUS maksutta viimeistään 24 tuntia ennen hoitoa oman tilin kautta. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen hoitoa peruutetuista varauksista laskutetaan täysi hinta.

Onnistuneesta varauksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi!

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-kasvoakupunktio Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

KASVOAKUPUNKTIO on täysin luonnollinen kasvoja ja kehoa elvyttävä ja rauhoittava hoito, jossa akupunktioneuloja laitetaan kasvojen akupunktiopisteisiin. Hoidon seurauksena kasvojen ilme kirkastuu, iho muuttuu kimmoisammaksi, juonteet vähenevät ja jännitykset vapautuvat. Kasvoakupunktio toimii kosmeettisessa mielessä parhaiten sarjahoitona. Hoito rentouttaa kasvojen ja niskan lihaksia, hoitaa ihoa ja vahvistaa kehoa kokonaisvaltaisesti.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista haluamasi päivämäärä, 2) klikkaa kalenterin alta haluamasi kellonaika, 3) valitse “VARAA NYT”, 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle, 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!