Kasvoakupunktio

Ilmainen

KASVOAKUPUNKTIO on täysin luonnollinen kasvoja ja kehoa elvyttävä ja rauhoittava hoito, jossa akupunktioneuloja laitetaan kasvojen akupunktiopisteisiin. Hoidon seurauksena kasvojen ilme kirkastuu, iho muuttuu kimmoisammaksi, juonteet vähenevät ja jännitykset vapautuvat. Kasvoakupunktio toimii kosmeettisessa mielessä parhaiten sarjahoitona. Juurruttamon kasvoakupunktio ei ole kuitenkaan pelkästään kosmeettinen hoito, sillä se rentouttaa kasvojen ja niskan lihaksia, hoitaa ihoa ja vahvistaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Hoito kestää 45 minuuttia.

HINTA on 50€ (sis. alv. 24%)/ yksittäinen hoitokerta. Halutessasi voit varata suoraan ajat edullisempaan viiden kerran hoitosarjaan (jolloin varaa hoitoajat noin 1-2 viikon välein), jonka hinta on 200€. MAKSU paikan päällä käteisellä, pankkikortilla tai MobilePaylla.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista haluamasi päivämäärä (vapaat ajat näkyvät mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta haluamasi kellonaika, 3) valitse “VARAA NYT”, 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu pankkikortilla tai käteisellä saapuessasi akupunktiohoitoon), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa ajanvarauksen maksutta viimeistään 24 tuntia ennen hoidon alkua oman tilisi kautta. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen hoitoa peruutetuista varauksista laskutetaan varatun palvelun hinta.

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-kasvoakupunktio Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,