Palvelut ja tekijä

Liisa Nevalainen

Olen koulutettu akupunktiohoitaja sekä jooga- ja barreohjaaja. Luonteeltani olen helposti lähestyttävä, maanläheinen ja utelias, ja toivonkin pystyväni tarjoamaan sinulle kokonaisvaltaista akupunktiohoitoa sekä ihmisystävällistä, kehotietoista joogan ja barren ohjausta.

  • 2024: Akupunktiohoitaja, kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion perusteet 104 op, Kiinalaisen lääketieteen koulutuskeskus, Keski-Pohjanmaan kansanopisto (opettajana Tero Inkeri)
  • 2022: Kasvohieronta- ja akupunktiokoulutus (32 tuntia + hoitoharjoittelua 20 tuntia), IlonTuulia (opettajana Tuulia Repo)
  • 2021: Barre-ohjaaja (Barre foundations 1 & 2), Barre Academy (opettajana Säde Kajovaara)
  • 2020: Joogaohjaajan jatkokoulutus (500 tuntia), Chi Therapeutics (opettajana Clare Gates-Sjöblom)
  • 2017: Joogaohjaajan peruskoulutus (200 tuntia), Chi Therapeutics (opettajana Clare Gates Sjöblom)

Aikaisemmalta työ- ja koulutustaustaltani olen luonnontieteilijä ja teen Juurruttamon toiminnan lisäksi päivätyötä vesiluonnon suojelun parissa.

  • 2008: Filosofian tohtori (geologia), Helsingin yliopisto
  • 2005: Filosofian maisteri (maantiede, sivuaineina biologia, geologia ja paleontologia, kasvatustiede, hydrobiologia, ympäristötiede), Helsingin yliopisto

Holistista hoitoa

Juurruttamon akupunktiohoidot, myös kasvoakupunktio, ovat kokonaisvaltaisia ja ne hoitavat paitsi lukuisia oireita, myös ihmistä oireiden taustalla. Näissä hoidoissa pääset laskeutumaan hetkeksi tunnelmallisen hoitohuoneen syleilyyn. Kun keho rentoutuu, niin mielikin rauhoittuu. Lue lisää Juurruttamon akupunktiosta (esim. hinnasto, ajanvaraus) tästä linkistä!

Kehotietoista liikettä

Juurruttamon kesäjoogaan ja online-barreen olet lämpimästi tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet, joko ensikertalaisena tai pitkään harrastaneena. Juurrutamon ryhmäliikuntatunneilla korostetaan yksilöllisyyttä ja kehokokemuksellisuutta ilman turhaa vakavuutta: sinun keho – sinun liike! Jos jooga tuntuu liian vaikeasti lähestyttävältä tai kaipaat selvästi liikunnallisempaa harjoitusta, Juurruttamo tarjoaa myös helppoa, hauskaa ja tehokasta balettitangon avulla tehtävää online-barrea! Kuten joogassakin, myös barressa korostuu tietoinen ja iloinen liikkuminen omaa kehoa kunnioittaen. Juurruttamon joogasta ja barresta (esim. tuntityypit, hinnat, ilmoittautuminen) saat lisätietoja tästä linkistä!