Palvelut

Juurruttamo tarjoaa maanläheistä hyvinvointia perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja kehotietoisen ryhmäliikunnan kautta. Juurruttamon tämänhetkisiä palveluita ovat hoitopuolella akupunktio ja kasvoakupunktio sekä liikuntapuolella jooga ja barre.

Holistista hoitoa

Juurruttamon akupunktiohoidot, myös kasvoakupunktio, ovat kokonaisvaltaisia ja ne hoitavat paitsi lukuisia oireita, myös ihmistä oireiden taustalla. Näissä hoidoissa pääset laskeutumaan hetkeksi tunnelmallisen hoitohuoneen syleilyyn. Kun keho rentoutuu, niin mielikin rauhoittuu. Lue lisää Juurruttamon akupunktiosta (esim. hinnasto, ajanvaraus) tästä linkistä!

Kehotietoista liikettä

Juurruttamon joogaan ja barreen olet lämpimästi tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet, joko joogan ensikertalaisena tai jo joogaa harjoittaneena. Juurrutamon ryhmäliikuntatunneilla korostetaan yksilöllisyyttä ja kehokokemuksellisuutta ilman turhaa vakavuutta: sinun keho – sinun liike! Jos jooga tuntuu liian vaikeasti lähestyttävältä tai kaipaat selvästi liikunnallisempaa harjoitusta, Juurruttamo tarjoaa myös helppoa, hauskaa ja tehokasta balettitangon avulla tehtävää barrea! Kuten joogassakin, myös barressa korostuu tietoinen ja iloinen liikkuminen omaa kehoa kunnioittaen. Juurruttamon joogasta ja barresta (esim. tuntityypit, hinnat, ilmoittautuminen) saat lisätietoja tästä linkistä!