Jooga & barre

Tämä sivu on rakenteilla…


Jooga

Juurruttamo tarjoaa joogan online- ja yksityistunteja sekä kesäkaudella ulkojoogaa metsässä ja patiolla. Juurruttamon jooga on kaikille kehoille sopivaa kehotietoista hathajoogaa, jossa liikutaan asanoiden välillä jalkojen päällä voimistamassa kehoa ja mattotasolla rauhoittumassa. Harjoituksissa on aina aikaa asettua omaan kehoon ja tulla tutuksi omien tuntemusten kanssa.

ONLINE-JOOGA (15€ / 60 min.) |

KESÄJOOGA (17€ / 60 min.) |

YKSITYISTUNTI (90€ / 60 min.) | Joogan yksityistunti, joka on räätälöity sinun/teidän tarpeisiin, mahdollistaa rauhallisen ja vapaan harjoitteluympäristön esim. joogan ensikertalaisille, ystävyksille tai pariskunnille. Yksityistunti sopii esim. joogaan tutustumiseen, stressinhallintaan ja rauhoittumiseen, joogan asanalinjausten päivittämiseen tai tekniikkaharjoitteluun, harjoituksen mukauttamiseen vammoihin tai oman joogaharjoituksen syventämiseen (esim. meditaatio, voima, liikkuvuus).

Ota sähköpostilla yhteyttä (juurruttamo@gmail.com) sopiaksesi yksityistunnin ajankohdasta ja tuntikokonaisuudesta! Jos yksityistunti toteutetaan asiakkaan omissa tiloissa, hintaan lisätään kilometrikorvaus (0.46€/ km) etäisyyden ylittäessä 20 km.

Barre

Barre on tehokas ja hauska koko vartalon harjoitusmuoto, joka yhdistää elementtejä baletista, pilateksesta ja joogasta. Harjoittelussa käytetään apuna balettitankoa eli barrea. Barre kehittää erityisesti keskivartalon tukilihaksia sekä lihasten kestävyysvoimaa ja hermotuksia paremman ryhdin ja helpomman liikkumisen eduksi. Barressa ei tehhä monimutkaisua koreografioita, sillä kaikki liikkeet ovat pieniä ja helppoja ja niitä voi halutessaan tehdä myös omaan tahtiin. Juurruttamon barre on kehotietoista ja iloista liikkumista kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi.

YKSITYISTUNTI (90€ sis. alv / 60 min.) |

KESÄBARRE (17€ sis. alv / 60 min.) |