Jooga & barre


Jooga

Jooga tarkoittaa yhdistymistä, liittymistä tai yhteyttä sekä mielen liikkeiden tyynnyttämistä. Jooga on ensisijaisesti fyysinen (asana- eli asentoharjoitus) ja tietoisuusharjoittelumenetelmää (esim. meditaatio, pranayama eli hengitysharjoitukset). Mutta toki joogafilosofia antaa mahdollisuuden tutkia myös eettisyyttä itseä, muita ihmisiä sekä ympäristöä kohtaan. Joogassa pyritään luopumaan mielen tarpeesta hakea tyydytystä ulkoisista asioista ja siirtymään kohti sisäistä rauhaa, mutta harjoitus voi toimia sinulle myös kivana fyysisenä arkirutiinina, josta vain tulee hyvä olo! Juurrutttamon jooga on avointa ja iloista sekä kaikille kehoille sopivaa lempeää hathajoogaa, jossa liikutaan asanoiden välillä jalkojen päällä voimistamassa kehoa ja mattotasolla rauhoittumassa. Harjoituksissa on aina aikaa asettua omaan kehoon ja tulla tutuksi omien tuntemusten kanssa.

ONLINE-JOOGA (10€ / 60 min.) | Joogan online-tunnit palaavat kalanteriin syksyllä 2023. Online-jooga striimataan suorana Juurruttamon kotistudiolta ja siitä tehdään tallenne. Harjoitus sisältää osin pehmeän virtaavaa ja asanoita sekä kehotuntemuksia tutkiskelevaa hathajoogaa sekä rentouttavaa yin-joogaa. Online-harjoitukset toteutetaan helpon ja suomenkielisen Google Meet -sovelluksen avulla. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä!

KESÄJOOGA (15€ / 60 min.) | Joogan kesätunnit toteutetaan Juurruttamon joogapatiolla ja lähimetsässä touko-elokuun aikana. Kesäjooga on kehoa herättelevää ja lempeästi voimistavaa hathajoogaa. Harjoituksissa kulkee mukana luonto ja vuodenaikaisuus. Joogapatiolla toteuteuttevissa joogaharjoituksissa matot ja muut tarvikkeet on valmiina sinua varten, metsässä joogataan sitten puita ja metsänpohjaa apuina käyttäen. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä!

TILAUSTUNTI (95€ / 60 min.) | Tuo jooga kotiisi tai työpaikallesi enintään 8 henkilölle) tai tule joogaamaan Juurruttamon kotistudiolle (enintään kahdelle henkilölle)! Joogan yksityistunti, joka on räätälöity sinun/teidän tarpeisiin, mahdollistaa rauhallisen ja vapaan harjoitteluympäristön esim. joogan ensikertalaisille, ystävyksille tai pariskunnille. Yksityistunti sopii esim. joogaan tutustumiseen, stressinhallintaan ja rauhoittumiseen, joogan asanalinjausten päivittämiseen tai tekniikkaharjoitteluun, harjoituksen mukauttamiseen vammoihin tai oman joogaharjoituksen syventämiseen (esim. meditaatio, voima, liikkuvuus). Ota sähköpostilla yhteyttä (juurruttamo@lilith.fi) sopiaksesi yksityistunnin ajankohdasta ja tuntikokonaisuudesta! Hintaan lisätään kilometrikorvaus (0.46€ / km) etäisyyden ylittäessä 20 km. Hinta sisältää joogamatot, bolsterit, huovat, joogatiilet ja joogavyöt osallistujille. Yli kolmen henkilön tuntikokonaisuuksiin lisätään kuitenkin välinevuokra (5€ / hlö).

Barre

Barre on tehokas ja hauska koko vartalon harjoitusmuoto, joka yhdistää elementtejä baletista, pilateksesta ja joogasta. Harjoittelussa käytetään apuna balettitankoa eli barrea. Barre kehittää erityisesti keskivartalon tukilihaksia sekä lihasten kestävyysvoimaa ja hermotuksia paremman ryhdin ja helpomman liikkumisen eduksi. Barressa ei tehhä monimutkaisua koreografioita, sillä kaikki liikkeet ovat pieniä ja helppoja ja niitä voi halutessaan tehdä myös omaan tahtiin. Juurruttamon barre on kehotietoista ja iloista liikkumista kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi.

YKSITYISTUNTI (95€ / 60 min.) | Tuo barre kotiisi tai työpaikallesi (enintään 8 henkilölle) tai tule barreilemaan Juurruttamon kotistudiolle (enintään kahdelle henkilölle)! Barren yksityistunti, joka on räätälöity sinun/teidän tarpeisiin, mahdollistaa rauhallisen ja vapaan harjoitteluympäristön esim. barren ensikertalaisille, ystävyksille, pariskunnille tai kaveriporukoille. Yksityistunti sopii esim. barreen tutustumiseen tai barren tekniikkaharjoitteluun. Yksityistuntia varten ota sähköpostilla yhteyttä (juurruttamo@lilith.fi) sopiaksesi yksityistunnin ajankohdasta ja tuntikokonaisuudesta! Jos yksityistunti toteutetaan asiakkaan omissa tiloissa, hintaan lisätään kilometrikorvaus (0.46€ / km) etäisyyden ylittäessä 20 km. Yli kolmen henkilön tuntikokonaisuuksiin lisätään välinevuokra, joka sisältää barretangot, käsipainot ja pilatespallot (5€ / hlö).

KESÄBARRE (15€ / 60 min.) | Barren kesätunnit toteutetaan Juurruttamon joogapatiolla. Kesäbarre on aktiivinen ja iloinen balettitangon avulla tehtävä koko kehon harjoitus, joka kehittää erityisesti keskivartalon tukilihaksia sekä lantion ja pakaroiden kestävyysvoimaa. Patiolla toteutettavilla barretunneilla kaikki barretarvikkeet on laittettu valmiiksi sinua varten. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä!