Akupunktio kahdelle henkilölle

Ilmainen

AKUPUNKTIOSSA laitetaan steriilejä neuloja kehon eri osissa sijaitseviin akupunktiopisteisiin. Nyt voit tulla akupunktiohoitoon ystävän tai puolison kanssa. Hoito kahdelle henkilölle kestää n. 70-75 minuuttia, josta neulojen kanssa ollaan n. 25-30 min.

HINTA 110€ / 2 henkilön hoitokerta (sis. alv. 24%). MAKSU paikan päällä käteisellä, pankkikortilla tai MobilePaylla.

PERUUTUS maksutta viimeistään 24 tuntia ennen hoitoa oman tilin kautta. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen hoitoa peruutetuista varauksista laskutetaan täysi hinta.

Onnistuneesta varauksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi!

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-akupunktio-kahdelle Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

AKUPUNTIO on perinteisen kiinalaisen lääketieteen kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa akupunktioneuloja laitetaan eri puolella kehoa sijaitseviin akupunktiopisteisiin. Akupunktiolla hoidetaan esim. kroonisia ja akuutteja lihas- ja nivelkipuja, rasitusvammakipuja, migreeneitä, ruuansulatuskanavan häiriöitä, allergioita, naisten ja miesten vaivoja, hedelmättömyyttä, unettomuutta, masennusta ja hermoston ylivireystilaa (ja monia muita vaivoja). Akupunktion hoitovaste on aina paras sarjahoidolla; akuuteissa vaivoissa jo muutama hoitokerta voi riittää, mutta pitkään vallinneiden oireiden kanssa kannattaa sitoutua sarjahoitoon!

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista haluamasi päivämäärä, 2) klikkaa kalenterin alta haluamasi kellonaika, 3) valitse “VARAA NYT”, 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle, 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!