Kasvoakupunktio ja -hieronta

Ilmainen

KASVOAKUPUNKTIO JA -HIERONTA on täysin luonnollinen kasvoja ja koko kehoa elvyttävä ja rauhoittava hoitokokonaisuus, joka sisältää kasvojen akupunktiohoidon ja rentouttavan pään alueen hieronnan. Myös jalkateriin ja nilkkoihin laitetaan akupunktioneuloja tasapainottamaan tuntemuksia. Kasvoakupunktio toimii kosmeettisessa mielessä parhaiten sarjahoitona, jolloin esim. juonteet ja rypyt vähentyvät, turvotus laskee, iho heleytyy ja katse kirkastuu. Juurruttamon kasvoakupunktio ei ole kuitenkaan pelkästään kosmeettinen hoito, sillä se rentouttaa kasvojen ja niskan lihaksia, hoitaa ihoa ja vahvistaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Hoito kestää 60 minuuttia.

HINTA on 65€ (sis. alv. 24%)/ yksittäinen hoitokerta. Halutessasi voit varata suoraan ajat edullisempaan viiden kerran hoitosarjaan (jolloin varaa hoitoajat noin 1-2 viikon välein), jonka hinta on 260€. MAKSU paikan päällä käteisellä, pankkikortilla tai MobilePaylla.

ESTEET HOIDOLLE | Esteenä hoidolle ovat mm. korkea kuume, aktiivinen syöpä (5 v. terveenä), vakavat sydänsairaudet, sydämen tahdistin, aivoverenvuodot (2 v. terveenä), raskauden 1/3, isot leikkaukset (1 v.).

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista haluamasi päivämäärä (vapaat ajat näkyvät mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta haluamasi kellonaika, 3) valitse “VARAA NYT”, 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu pankkikortilla tai käteisellä saapuessasi akupunktiohoitoon), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa ajanvarauksen maksutta viimeistään 24 tuntia ennen hoidon alkua oman tilisi kautta. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen hoitoa peruutetuista varauksista laskutetaan varatun palvelun hinta.

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-kasvohoito Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,