Kasvoakupunktio ja -hieronta

Ilmainen

KASVOAKUPUNKTIO JA -HIERONTA yhdistää kasvoakupunktion sekä rentouttavan pään ja kasvojen alueen hieronnan rentouttavaksi kokonaisuudeksi. Hoito kestää 45 minuuttia, josta neulojen kanssa 20-25 min.

ESTEINÄ HOIDOLLE ovat viimeisen 3 kk aikana tehdyt kasvojen botox-hoidot (tai muut täytetainekäsittelyt) tai kasvojen kosmeettiset toimenpiteet sekä korkea kuume, aktiivinen syöpä (5 v. terveenä), vakavat sydänsairaudet, sydämen tahdistin, aivoverenvuodot (2 v. terveenä), raskauden 1/3, isot leikkaukset (1 v.). Sairauksissa kysy aina hoitavalta lääkäriltäsi hoidon soveltuvuutta!

HINTA 70€ / hoitokerta (sis. alv. 24%). MAKSU paikan päällä käteisellä, pankkikortilla tai MobilePaylla.

PERUUTUS maksutta viimeistään 24 tuntia ennen hoitoa oman tilin kautta. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen hoitoa peruutetuista varauksista laskutetaan täysi hinta.

Onnistuneesta varauksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi!

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-kasvohoito Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

KASVOAKUPUNKTIO JA -HIERONTA on täysin luonnollinen kasvoja ja koko kehoa elvyttävä ja rauhoittava hoitokokonaisuus, joka sisältää kasvojen akupunktiohoidon ja rentouttavan pään alueen hieronnan. Myös jalkateriin ja nilkkoihin laitetaan akupunktioneuloja tasapainottamaan tuntemuksia. Kasvoakupunktio toimii kosmeettisessa mielessä parhaiten sarjahoitona, jolloin esim. juonteet ja rypyt vähentyvät, turvotus laskee, iho heleytyy ja katse kirkastuu. Tämä hoitokokonaisuus rentouttaa pään, kasvojen ja niskan lihaksia, hoitaa ihoa ja vahvistaa kehoa kokonaisvaltaisesti.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista haluamasi päivämäärä, 2) klikkaa kalenterin alta haluamasi kellonaika, 3) valitse “VARAA NYT”, 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle, 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta.