101 helmen malakoru

66,00 69,00 

Uniikit Juurruttamon käsinsolmitut 101 helmen malakorut, joissa 40  aitoa korukivihelmeä (koko 8 mm) ja 61 puista helmeä (koko 8 mm) tuomaan kantajalleen hyvää energiaa, iloa ja meditaatiotukea. Guruhelminä pääosin kotimaiset puuhelmet (16 mm). Helmet on solmittu aitoon helmisilkkiin, tasseli on valmistettu silkki- ja puuvillalangoista.

Valitse mieleisesi esim. värien, kivien tai teeman mukaan. Lisätietoja TEEMA -vaihtoehdoissa (tuotekuva vaihtuu teeman mukana). Kukin koru on täysin yksilöllinen; näitä valmistetaan vain yksi kustakin teemasta!

Tuotekuvastossa on kaksi kuvaa kustakin malasta järjestyksessä Kaarna, Hiillos, Sateenkaari, Halo, Lähde, Kesäyö, Koivikko, Vilja, Syysmyrsky, Revontulet, Kaamos ja Ensilumi. Kysy rohkeasti sähköpostilla (liisaelinayoga@gmail.com), jos haluat saada lisäkuvia!

Jos haluat teettää itsellesi räätälöidyn 101 helmen malakorun, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla (liisaelinayoga@gmail.com). Suunnitellaan yhdessä sinun tarpeittesi ja voimaväriesi mukaan kaunis meditaatiokoru. Kustomoitujen101-malakorujen hinta on hieman korkeampi (85 €), sillä se sisältää myös yksilöllisen suunnittelutyön.

Poista

Lisätiedot

Paino 0.046 kg
TEEMA

SAMMAL, KAARNA, YÖTAIVAS, HIILLOS, SATEENKAARI, VOIMAPUU, HALO, USVA, ILTARUSKO, RANTAKAISLA, LÄHDE, VARJO, KESÄYÖ, KOIVIKKO, KUUN VAIHEET, VILJA, LINNUNRATA, SYYSMYRSKY, JÄKÄLÄ, REVONTULET, KAAMOS, ENSILUMI