101 helmen malakoru

66,00 69,00 

Uniikit Juurruttamon käsinsolmitut 101 helmen malakorut, joissa 40  aitoa korukivihelmeä (koko 8 mm) ja 61 puista helmeä (koko 8 mm) tuomaan kantajalleen hyvää energiaa, iloa ja meditaatiotukea. Guruhelminä pääosin kotimaiset puuhelmet (16 mm). Helmet on solmittu aitoon helmisilkkiin, tasseli on valmistettu silkki- ja puuvillalangoista.

Valitse mieleisesi esim. värien, kivien tai teeman mukaan. Lisätietoja TEEMA -vaihtoehdoissa (tuotekuva vaihtuu teeman mukana). Kukin koru on täysin yksilöllinen; näitä valmistetaan vain yksi kustakin teemasta! Huomioithan tuotetta hankkiessasi, että kyseessä on käsityö ja vaikka valmistuksessa on käytetty laadukkaimpia materiaaleja ja parhainta osaamista, silkki ja puuvilla ovat käytössä kuluvia luonnonkuituja!

Tuotekuvastossa on kaksi kuvaa kustakin malasta järjestyksessä Kaarna, Sateenkaari, Halo, Kesäyö, Koivikko, Vilja, Syysmyrsky, Ensilumi, Lumituisku, Naava ja Kevätpuro.

Lisätiedot

Paino 0,046 kg (kilogramma)
TEEMA

SAMMAL, KAARNA, YÖTAIVAS, HIILLOS, SATEENKAARI, VOIMAPUU, HALO, USVA, ILTARUSKO, RANTAKAISLA, VARJO, KESÄYÖ, KOIVIKKO, KUUN VAIHEET, VILJA, LINNUNRATA, SYYSMYRSKY, JÄKÄLÄ, REVONTULET, KAAMOS, ENSILUMI, SININEN HETKI, LUMITUISKU, NAAVA, KEVÄTPURO, PASTELLITAIVAS, LOKAKUUN VALO