ONLINE-BARRE | Sunnuntaisin klo 18-19

10,00 

ONLINE-BARRE (1.9.-15.12.20242024) on koko kehoa ryhdittävä ja voimistava sekä turvallisesti liikkuvuutta lisäävä hyvän mielen harjoitus, joka striimataan sunnuntaisin klo 17-18 Juurruttamon kotistudiolta. Barreharjoittelu yhdistää elementtejä baletista, pilateksesta ja joogasta. Harjoittelussa käytetään apuna balettitankoa tai jotain kotoa löytyvää tukea (esim. pöytä, tuolin selkänoja, ikkunalauta). Lisävarusteina käytetään pieniä käsipainoja (0.5-1 kg) ja pilatespalloa, mutta harjoituksen voi tehdä myös ilman näitä varusteita.

Online-barre järjestetään Google Meet sovelluksessa, ja pääset liittymään harjoitukseen varausvahvistuksesta löytyvän linkin kautta. Samalla saat linkin Spotify-soittolistaan, jonka voit laittaa soimaan toisesta laitteesta harjoituksen ajaksi.

HINTA & MAKSU | 10€ (sis. alv. 10%) / kerta. Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä. Saat harjoituksesta tallenteen käyttöösi (sähköpostitse). Maksua ei palauteta, jos et pääse osallistumaan live-harjoitukseen.

Voit maksaa myös liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, ePassi). Tällöin valitse kassalla maksutavaksi Maksu paikan päällä (Maksa paikan päällä pankkikortilla, käteisellä tai liikuntaeduilla) ja lähetä kuitti liikuntaetumaksustasi sähköpostitse (juurruttamo@lilith.fi) tai teksti/WhatsApp-viestillä (040 730 1626).

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-onlinebarre Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista haluamasi päivämäärä, 2) valitse “VARAA NYT”, 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle, 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!