Joogan tai barren yksityistunti

20,00 

Tervetuloa liikkumaan tai lepäämään Juurruttamolle joogan tai barren pariin yksin tai omalla pienellä porukalla!

Edulliset arkipäivien yksityistunnit ovat nyt varattavissa varauskalenterin kautta: 60 minuutin yksityistunti joogaan (tai 45 min. barreen) 1-3 henkilölle maksaa 60€ ja 4-9 henkilölle 100€. Lämpötunnin lisämaksu on 10€. Viikonloppujen yksityistunneista tiedustelut sähköpostitse juurruttamo@gmail.com (viikonlopputuntien hinnastoon pääset tästä linkistä)!

Yksityistunnin varausmaksu on 20€, joka maksetaan varauksen yhteydessä ja hyvitetään yksityistunnin loppusummasta paikan päällä. Maksutapoina käteinen, pankkikortit ja liikuntaedut (Smartum mobiilimaksu, Edenred, ePassi ja Eazybreak). Varausta tehdessäsi syötä yksityistuntisi henkilömäärä kalenterin yltä!

Kerro varauksen yhteydessä lisätietokentässä:

  1. Haluamasi tuntityyppi (yin, levon jooga, hatha,  flowjooga tai barre, tuntikuvauksiin voit tutustua TÄSTÄ) tai muu toivomus tunnin sisällöstä (esim. joogaa ensikertalaisille, joogaa selälle tms.)!
  2. Haluatko tunnillesi lämmitetyn salin!

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista harjoituksen päivämäärä ja kellonaika (vapaat ajat mustalla), 2) Muuta yksityistunnin henkilömäärä kalenterin yltä (1-8 hlöä) 3) valitse ”VARAA NYT” , 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvarauksen yhteydessä peritään 20€ varausmaksu, katso peruutusehto alta), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa yksityistunnin viimeistään 24 tuntia ennen sen alkua oman tilisi kautta. Varausmaksua ei palauteta! Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen tuntua peruutetuista varauksista laskutetaan varatun palvelun hinta (varausmaksu huomioidaan).

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-yksityistunti Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,