Voimakas Flow | perjantai klo 17:00-18:30

Ilmainen

VOIMAKAS FLOW on 90 minuutin mittainen voimaa ja liikkuvuutta kehittävä dynaaminen joogaharjoitus. Harjoitus sopii jo joogaa harrastaneille sekä fyysistä haastetta etsiville verrattain nopeiden ja virtaavien asana-siirtymien vuoksi. Oikein sopiva työviikon pölyjen ravistamiselle! Harjoitusta varten pukeudu rentoihin ja lämpimiin vaatteisiin sekä ota mukaasi hikipyyhe ja vesipullo.

AJANKOHTA |  Perjantaisin klo 17:00-18:30 (katso tarkemmat päivämäärät alla olevasta kalenterista).

HINTA & MAKSU | 19 € / henkilö (maksu paikan päällä pankkikortilla tai käteisellä) tai sarjakortista yksi kerta. Juurruttamon joogatuntien hinnat sisältävät joogamaton ja apuvälineiden (bolsteri, joogatiilet, huopa) lainan sekä teekupillisen, jota voit saapua nauttimaan 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Avajaistarjouksena 10- ja 5-kerran joogan sarjakortit -20% (ovh. 160 € ja 85 € / tarjouksessa 128 € ja 68 €) 20.3.2021 saakka, lunastettavissa Juurruttamolta tai verkkokaupan kautta (jolloin saat kortin käsiisi ensimmäisen joogatunnin yhteydessä). Kortit ovat normaalioloissa voimassa 6 kk ensimmäisestä joogatunnista, mutta keväällä 2021 ostetut kortit ovat voimassa vuoden 2021 loppuun saakka.

SIJAINTI | Juurruttamo, Pukkilantie 575, 16130 Orimattila. Rakennuksen pihalla (vasemmalla) on parkkipaikka. Juurruttamon ovi löytyy parkkipaikalta katsottuna rakennuksen vasemmalta reunalta.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista harjoituksen päivämäärä (näkyy mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta harjoituksen kellonaika aktiiviseksi, 3) valitse ”VARAA NYT” (voit varata samalla kerralla usemman joogatunnin) 3) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu pankkikortilla tai käteisellä saapuessasi joogatunnille), 4) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa varauksesi veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen joogatunnin alkua. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen peruutetuista varauksista laskutetaan varatun palvelun hinta.

 

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-voimakasflow-90min Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,