Tietoinen teehetki

Ilmainen

TIETOINEN TEEHETKI on 45 minuutin mittainen kokonaisvaltainen rentoutushetki ja tee-elämys 1-4 henkilölle Juurruttamon tunnelmallisessa teehuoneessa. Tietoisen teehetken ajan Juurruttamon teehuone on varattu vain sinun ja seurueesi käyttöön ja tuolloin voitte nauttia joko perinteisesti valmistettua matcha-teetä tai teehyllyn muita antimia (Pukka, Yogi Tea, useita Teeletin haudutettavia teelaatuja). Teehetki sisältää kaikillle osallistujille myös teen kanssa nautittavan japanilaisen suupalamakeisen ja teekeksin. Teen nauttimisen ohessa seurustelu ja höpöttely on sallittua, mutta halutessasi voit tehdä tietoisesta teehetkestä myös hiljaisen teemeditaation. Varausta tehdessäsi syötä teehetken henkilömäärä kalenterin yltä!

Tietoinen teehetki sopii myös erinomaisen hyvin viimeistelemään rentouttavan hoitokokemuksen esim. akupunktion, Neurosonic-rentoutushoidon tai kuumakiviterapian jälkeen!

HINTA  on 50 €. MAKSU paikan päällä pankkikortilla tai käteisellä.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista haluamasi päivämäärä (vapaat ajat näkyvät mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta haluamasi kellonaika, 3) valitse “VARAA NYT”,4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu pankkikortilla tai käteisellä paikan päällä saapuessasi), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa ajanvarauksen maksutta viimeistään 24 tuntia ennen teehetken alkua oman tilisi kautta. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen hoitoa peruutetuista varauksista laskutetaan varatun palvelun hinta.

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-teehetki Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,