Teemailtapäivät

Ilmainen

JUURRUTTAMON TEEMAILTAPÄIVÄT sisältävät pidempiä ja teemallisia harjoituksia tai työpajoja joogan, meditaation, barren tai akupunktion parissa. Teemailtapäivien kesto on 120 minuuttia (jos ei toisin mainita) ja hinta 35 € / henkilö (tai sarjakortista kolme kertaa, jos ei toisin mainita). Maksutapoina pankkikortti, käteinen, Edenred-mobiilimaksu, SmartumPay, ePassi tai Eazybreak. Juurruttamon teemailtapäivät hinnat sisältävät jooga- ja barrevälineistön lainan sekä teekupillisen, jota voit saapua nauttimaan 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua. Harjoitukset järjestetään jos ilmoittautuneita on neljä, mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostilla 24 tuntia ennen tapahtumaa!

LA 19.2. klo 15:00-17:00 LUPA LEVÄHTÄÄ – LICENSE TO REST on kahden tunnin mittainen levon joogaharjoitus eli restoratiivisen joogan harjoitus kokonaisvaltaiseen palautumiseen miedosti lämmitetyssä salissa. Tässä harjoituksessa keskitytään rauhoittamaan hermostoa, pehmentämään kehoa ja lievittämään stressiä tuettujen ja yksilöllisten asanoiden sekä turvallisen ja pehmeän harjoitteluympäristön avulla. Osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta.

LA 16.4. klo 15:00-17:00 LÄMPÖJOOGAILOITTELU hersyy kevään nousevaa energiaa dynaamisen lämpöjoogaharjoituksen muodossa (salin lämpötila 25-28°C). Tämä iloinen lauantaisessio sisältää voimaa ja tasapainoa edistävän flowjoogaharjoituksen, jossa pureudutaan muutamiin haastavampiin asanoihin hieman syvemmin, sekä mattotason liikkuvuutta edistäviä asentoja. Osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, mutta huomioithan, että lämmössä harjoittelu saattaa tuntua kuormittavalta.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista harjoituksen päivämäärä (näkyy mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta harjoituksen kellonaika aktiiviseksi, 3) valitse “VARAA NYT” (voit varata paikan myös useammalle henkilölle muuttamalla henkilömäärää kalenterin yläpuolelta), 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu  paikan päällä), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa ilmoittautumisen teemailtapäivän harjoituksiin maksutta oman tilisi kautta viimeistään 7 vrk tuntia tapahtumaa. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetuista ilmoittautumisista laskutetaan varatun palvelun hinta.

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-teemailtapäivät Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,