Teemailtapäivät

Ilmainen

JUURRUTTAMON TEEMAILTAPÄIVÄT sisältävät pidempiä ja teemallisia harjoituksia tai työpajoja joogan, meditaation, barren tai akupunktion parissa. Teemailtapäivien kesto on 120 minuuttia (jos ei toisin mainita) ja hinta 35 € / henkilö (tai sarjakortista kolme kertaa, jos ei toisin mainita). Maksutapoina pankkikortti, käteinen, Edenred-mobiilimaksu, SmartumPay, ePassi tai Eazybreak. Juurruttamon teemailtapäivät hinnat sisältävät jooga- ja barrevälineistön lainan sekä teekupillisen, jota voit saapua nauttimaan 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua. Harjoitukset järjestetään jos ilmoittautuneita on neljä, mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostilla 24 tuntia ennen tapahtumaa!

LA 18.12.2021 klo 15:00-17:00 SEASONAL YIN – TALVEN HILJAISUUS on kehotietoisuutta korostava ja meditatiivinen 120 min. mittainen yinjoogaharjoitus. Harjoituksessa pureudutaan talven ja taolaiseen viiden elementin teorian mukaisen Vesi-elementin olemukseen; pysähtymiseen, hiljenemiseen ja elämänenergian (chi, qi) säilyttämiseen.

MA 27.12.2021 klo 17:30-19:00 BARREJAMIT – POST HOLIDAY EDITION on hauska ja tehokas barre-iloittelu, joka sopii joulun pyhien jälkeiseen maanantaihin virkistämään kehomieltä, tirauttamaan joulun pöhöt tiehensä ja antamaan virtaa tulevaan viikkoon. Harjoituksessa käydään läpi barren perustekniikoita ja tehdään kokonaisvaltainen, liikunnallinen ja hyvän mielen barreharjoitus.

KE 29.12.2021 klo 17:30-19:30 VÄLIPÄIVIEN AROMAJOOGA (hinta 40 € / henkilö, sis. Juuri-tuoksuöljyn) yhdistää hitaasti virtaavan flowjoogan, hermostoa lepuuttavan restoratiivisen yinjoogan sekä aromaterapian virkistäväksi, puhdistavaksi ja rentouttavaksi kokonaisuudesksi, joka sopii kuin nenä päähän joulun jälkeiseen rauhoittumiseen ja oman ajan ottamiseen. Joogaharjoituksen yhteydessä tuoksutellaan Juurruttamon omaa Juuri-tyoksuöljyä (ovh 19.50 €), joka kuuluu harjoituksen hintaan.

LA 1.1.2022 klo 15:00-17:00 LEVOLLA & VALOLLA UUTEEN VUOTEEN on rauhoittava uuden vuoden jooga, joka yhdistää tunnelmallisessa kynttilävalaistuksessa ja miedosti lämmitetyssä salissa meditaation, kevyen hathajoogan ja restoratiivisen joogan kehoa helliväksi kokonaisuudeksi. Tähän harjoitukseen voit osallistua, vaikka uuden vuoden juhlinta olisi venynyt pitkällekin pikkutunneille, sillä harjoituksen keskiössä on lepo ja palautuminen sekä uuden vuoden vastaanottaminen puhtain ja rauhallisin mielin.

LA 22.1.2022 klo 15:00-17:00 BARREN ALKEET -MINIKURSSI on kahden tunnin mittainen barre-tujaus, jolla pääset helposti ja rennossa ilmapiirissä kiinni barreharjoittelun saloihin. Ensin tutustutaan barren taustoihin ja teoriaan, jonka jälkeen harjoitellaan barren perustekniikoita. Iltapäivän päättää tunnin mittainen hyvän mielen barreharjoitus, jossa herätellään uinuvia pakara- ja reisilihaksia sekä kohotetaan ryhtiä.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista harjoituksen päivämäärä (näkyy mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta harjoituksen kellonaika aktiiviseksi, 3) valitse “VARAA NYT” (voit varata paikan myös useammalle henkilölle muuttamalla henkilömäärää kalenterin yläpuolelta), 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu  paikan päällä), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa ilmoittautumisen teemailtapäivän harjoituksiin maksutta oman tilisi kautta viimeistään 7 vrk tuntia tapahtumaa. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetuista ilmoittautumisista laskutetaan varatun palvelun hinta.

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-teemailtapäivät Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,