Teemailtapäivät

Ilmainen

12.2.2023 SU KLO 16-18 VARASLÄHTÖ KEVÄÄSEEN – HATHA & YIN  (40€ / hlö) | Varaslähtö kevääseen on pehmeän voimakas joogaharjoitus, jossa tasapainoillaan talven ja kevään, olemisen ja tekemisen, rentouttamisen ja voimistamisen akseleilla meditaation, hengityksen sekä asentoharjoitusten (asanat) kautta. Mukaasi tarvitset lämpimät ja rennot vaatteet sekä vesipullon!

24.2.2023 PE KLO 18-20 LOPPUJAMIT – YOGA & BOOGIE (40€ / hlö) | Perjantai-illan asanajamit ja samalla Juurruttamon vihreän salin loppujamit hyvällä boogiella! Yoga & Boogie on kehokokemuksellinen harjoitus, joka tempaa mukaansa somaattisuuden ja vapaan liikkeen joogalla (nk. embodied flow -jooga) sekä juurruttaa liikkeen ja ilon kehoon sekä hymyn huulille. Tämän harjoituksen avulla pääset irti turhasta kehollisesta taakasta ja vapautat itsesi rajoittavista uskomuksista. Mukaasi tarvitset avoimen mielen, rennot liikkumisen sallivat vaatteet sekä vesipullon!

HUOM! PERUUTUS maksutta oman tilin kautta viimeistään 7 vrk tuntia tapahtumaa. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetuista ilmoittautumisista laskutetaan varatun palvelun hinta.

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-teemailtapäivät Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

JUURRUTTAMON TEEMAILTAPÄIVÄT sisältävät pidempiä ja teemallisia harjoituksia tai työpajoja joogan, meditaation, barren tai akupunktion parissa (hinta on 40€ / harjoitus tai 50€ / työpaja). Maksutapoina käteinen, pankkikortti, MobilePay tai liikuntaedut (Edenred-mobiilimaksu, SmartumPay, ePassi tai Eazybreak). Juurruttamon teemailtapäivät hinnat sisältävät jooga- ja barrevälineistön lainan sekä teekupillisen, jota voit saapua nauttimaan 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista harjoituksen päivämäärä, 2) klikkaa kalenterin alta harjoituksen kellonaika aktiiviseksi, 3) valitse “VARAA NYT” (voit varata paikan myös useammalle henkilölle muuttamalla henkilömäärää kalenterin yläpuolelta), 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu  paikan päällä), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!