Teemailtapäivät

Ilmainen

JUURRUTTAMON TEEMAILTAPÄIVÄT sisältävät pidempiä ja teemallisia harjoituksia tai työpajoja joogan, meditaation, barren tai akupunktion parissa. Teemailtapäivien kesto on 120 minuuttia (jos ei toisin mainita) ja hinta 40 € / henkilö (jos ei toisin mainita). Maksutapoina käteinen, pankkikortti, MobilePay, Edenred-mobiilimaksu, SmartumPay, ePassi tai Eazybreak. Juurruttamon teemailtapäivät hinnat sisältävät jooga- ja barrevälineistön lainan sekä teekupillisen, jota voit saapua nauttimaan 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua. Harjoitukset järjestetään jos ilmoittautuneita on neljä 24 tuntia ennen harjoitusta ja mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostilla 24 tuntia ennen tapahtumaa!

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista harjoituksen päivämäärä (näkyy mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta harjoituksen kellonaika aktiiviseksi, 3) valitse “VARAA NYT” (voit varata paikan myös useammalle henkilölle muuttamalla henkilömäärää kalenterin yläpuolelta), 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu  paikan päällä), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa ilmoittautumisen teemailtapäivän harjoituksiin maksutta oman tilisi kautta viimeistään 7 vrk tuntia tapahtumaa. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetuista ilmoittautumisista laskutetaan varatun palvelun hinta.

25.9.2022 SU KLO 17:00-19:00 SEASONAL YIN – SYKSY JA METALLI-ELEMENTTI | Seasonal Yin -joogaharjoitus keskittyy viiden elementin teorian ja yinjoogan keinoin syksyn ja Metalli-elementin teemoihin (mm. keuhkot- ja paksusuoli-meridiaanit, hengitys ja iho, luopumisen suru). Taolaiseen luonnonviisauteen pohjautuvassa viiden elementin teoriassa syksyn elementtinä on Metalli ja muutosvaiheena hiipuminen/tiivistyminen, kuten luonnossa kesän kasvun ja loppukesän sadonkorjuun jälkeen. Syyspäiväntasauksena (23.9.2022) siirrytään loppukesän hoivaavasta Maa-elementistä syksyn irtipäästämistä tukevaan Metalli-elementtiin. Viiden elementin teorian muutosvaiheet ja elementit ilmenevät kaikessa elävässä (luonnossa, ihmiskehossa) ja niiden epätasapainotilat saattavat aiheuttaa erilaisia kehomielen haasteita, joita voidaan tasapainottaa yinjoogan ja akupunktion keinoin. Halukkaille laitetaan keuhko- ja paksusuolimeridiaaneille akupunktioneuloja loppurentoutuksen aikana.

22.10.2022 LA KLO 15:00-17:30 CHAKRA-TYÖPAJA 50€/hlö | Tässä työpajassa tutustutaan joogan energia-anatomian perusrakenteisiin kuuluviin chakroihin eli (tunne)kehossamme sijaitseviin energiapyörteisiin. Chakrat ottavat vastaan ja ilmentävät kehomme omaa ja ympäristöstä tulevaa tietoa. Työpajassa käydään läpi teekupposen ääressä joogafilosofian chakra-teoriaa sekä chakrojen suhdetta kehomme anatomiaan ja fysiologisiin toimintoihin (sekä kiinalaisen lääketieteen energiakanaviin eli meridiaaneihin). Lopuksi tehdään chakroihin pohjautuva joogaharjoitus, joka yhdistää flow- ja yinjoogan tasapainottavaksi kokonaisuudeksi.

13.11.2022 SU KLO 17:00-19:00 LÄMPÖ YIN KYNTTILÄNVALOSSA | Martainen Lämpö Yin on 120 min. mittainen rauhoittava yinjoogaharjoitus, joka toteutetaan miedosti infrapunalämmittimillä lämmitetyssä (n. 25-28 astetta) salissa. Harjoitus sisältää myös ripauksen kevyttä liikettä jalkojen päällä sekä rentouttavan Yoga Nidra -syvärentoutuksen. Tunnelmaa tähän marraskuun pehmeään ja elvyttävään harjoitukseen tuo salin elävä kynttilävalaistus. Tämä harjoitus on kuin pehmeä ja lämmin peitto, johon on hyvä kääriytyä pimeän kauden ytimessä.

26.11.2022 LA KLO 15:00-17:30 RESTORATIIVISEN JOOGAN TYÖPAJA 50€/hlö | Restoratiivisen joogan eli levon joogan työpaja pitää sisällään pehmeyttä ja lepoa! Työpajassa tutustutaan teekupposen äärellä levon ja palautumisen hermostolliseen taustaan sekä levon joogan periaatteisiin. Työpaja sisältää myös pitkän restoratiivisen joogan harjoituksen asianmukaisine välineineen (bolstereita, huopia, tyynyjä, silmätyynyt, tiilet…). Levon joogan harjoitus sopii kaikille kehoille, sillä asanat voidaan rakentaa yksilöllisesti kehon haasteita kunnioittaen. Sinulla on lupa levähtää!

18.12.2022 SU KLO 17:00-19:00 AKUPUNKTIO & YINJOOGA – TALVI & VESI-ELEMENTTI | Tämä kahden tunnin palauttava akupunktiota ja yin-joogaa yhdistävä sessio johdattaa sinut viiden elementin teorian kautta talvikauden ja Vesi-elementin teemoihin (munuais- ja virtsarakko-meridiaanit, pysähtyminen ja elinvoiman vaaliminen). Taolaiseen luonnonviisauteen pohjautuvassa viiden elementin teoriassa talven elementtinä on Vesi ja muutosvaiheena pysähtyminen/hidastaminen (lakastuminen, kuolema). Harjoitus johdattaa sinua lempeäsi keholliseen talveen ja valmistaa talvipäivänseisauksena (21.12.2022) siirryttävään talvikauteen. Harjoitus alkaa akupunktiolla (yleisvahvistava ja tasapainottava hoito) joogamatoilla ja jatkuu pitkällä ja raukealla yin-joogalla.

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-teemailtapäivät Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus