Teemailtapäivät

Ilmainen

JUURRUTTAMON TEEMAILTAPÄIVÄT sisältävät pidempiä ja teemallisia harjoituksia tai työpajoja joogan, meditaation, barren tai akupunktion parissa. Teemailtapäivien kesto on 120 minuuttia (jos ei toisin mainita) ja hinta 35 € / henkilö (tai sarjakortista kolme kertaa, jos ei toisin mainita). Maksutapoina pankkikortti, käteinen, Edenred-mobiilimaksu, SmartumPay, ePassi tai Eazybreak. Juurruttamon teemailtapäivät hinnat sisältävät jooga- ja barrevälineistön lainan sekä teekupillisen, jota voit saapua nauttimaan 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua. Harjoitukset järjestetään jos ilmoittautuneita on neljä, mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostilla 24 tuntia ennen tapahtumaa!

LA 21.5. klo 15:00-17:00 CHI & TEA yhdistää teen, joogan ja akupunktion rentouttavaksi ja kehoa helliväksi kahden tunnin mittaiseksi kokonaisuudeksi, jossa keskiössä on qin eli elämänenergian herättely ja vaaliminen. Harjoitus alkaa teemeditaatiolla ja teen nautiskeluhetkellä. Teehetkeä seuraa lempeä ja virkistävä joogaharjoitus, joka on muokattavissa kaikille kehoille sopivaksi. Harjoituksen päättää akupunktio rennossa ja tuetussa lepoasennossa joogamatolla. Tällöin jokaiselle harjoittelijalle laitetaan steriilejä ja kertakäyttöisiä akupunktioneuloja käsiin ja jalkoihin, jota varten tarvitsee vain kääriä hihat ja lahkeet. Osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta tai teen maistelusta ja tämä harjoitus voi toimia ensikosketuksenasi akupunktioon.
.
LA 18.6. klo 15:00-17:00 SEASONAL YIN & HATHA | KESÄ & TULI-ELEMENTTI on lempeä Hatha Yin -harjoitus, jossa keskitytään taolaisen luonnonviisauden kehyksessä sekä pehmeän joogan keinoin viiden elementin teoriaan sekä kesän ja Tuli-elementin teemoihin (sisältäen kesän sisäelinparin sydän-ohutsuoli ja näiden elinten energiakanavat). Viiden elementin teoriassa kesän elementtinä on Tuli ja muutosvaiheena kukoistus (kukkiminen) kevään ja Puu-elementin vapaan kasvun jälkeen. Tuli-elementti, kuten muutkin viiden elementin muutosvaiheet ilmenevät kaikessa elävässä (luonnossa, ihmiskehossa) ja niiden epätasapainotilat saattavat aiheuttaa erilaisia kehomielen haasteita, joita lähdetään lähestymään kehollisesta ja tietoisuusharjoittelun näkökulmista. Halukkaille laitetaan harjoituksen loppurentoutuksen ajaksi muutamia akupunktioneuloja sydän-ohutsuoli kanavalinjoille.
.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista harjoituksen päivämäärä (näkyy mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta harjoituksen kellonaika aktiiviseksi, 3) valitse “VARAA NYT” (voit varata paikan myös useammalle henkilölle muuttamalla henkilömäärää kalenterin yläpuolelta), 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu  paikan päällä), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa ilmoittautumisen teemailtapäivän harjoituksiin maksutta oman tilisi kautta viimeistään 7 vrk tuntia tapahtumaa. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetuista ilmoittautumisista laskutetaan varatun palvelun hinta.

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-teemailtapäivät Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,