JOOGAKURSSI Seasons & Yin – Valon kausi

Ilmainen

SEASONS & YIN – VALON KAUSI on kolmen kerran Seasonal Yin –kurssi, jossa keskitytään viiden elementin teorian ja yinjoogan keinoin kevään, kesän ja loppukesän teemoihin. Taolaiseen luonnonviisauteen pohjautuvassa viiden elementin teoriassa kevään elementtinä on Puu ja muutosvaiheena kasvu, kesän elementtinä Tuli (kukoistus) ja loppukesän elementtinä Maa (ravitseminen). Nämä elementit ja muutosvaiheet ilmenevät kaikessa elävässä (luonnossa, ihmiskehossa) ja niiden epätasapainotilat saattavat aiheuttaa erilaisia kehomielen haasteita.

Kurssi sisältää kolme 120 minuutin mittaista harjoitusta (voit toki osallistua myös yksittäiseen harjoitukseen), joissa ensin tutustutaan lyhyesti (noin 15-20 min) kunkin vuodenajan ja elementin taustoihin ja sen jälkeen tehdään teemaan soveltuva pitkä ja rentouttava Seasonal Yin -joogaharjoitus. Osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa tietämystä tai kokemusta joogasta tai taustateorioista.

AJANKOHTA | Lauantaisin 12.6. (Kevät – Puu), 10.7. (Kesä – Tuli) ja 7.8. (Loppukesä – Maa) klo 15:00–17:00

HINTA & MAKSU | Yksi harjoitus 30 € / henkilö tai kaksi kertaa sarjakortilta (koko kurssi 90 € tai 6 kertaa sarjakortilta). Maksutapoina pankkikortti, käteinen, Edenred-mobiilimaksu tai SmartumPay. Hinta sisältää apuvälineiden (bolsteri, meditaatiotyynyt, joogatiilet, huopa) lainan sekä teekupillisen, jota voit saapua nauttimaan aina 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa varauksesi veloituksetta viimeistään 24 h ennen tunnin alkua. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 h ennen peruutetuista varauksista laskutetaan varatun palvelun hinta

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-joogakurssi Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,