Online-jooga | ma 18:00 + pe 9:30

15,00 

HUOM! LIIKUNTARYHMIEN SULUN AJAN (9.2. SAAKKA) TOTEUTETAAN SEURAAVAT ONLINE-JOOGAT:

  • MA 31.1. KLO 18:00-19:15 YINJOOGA
  • PE 4.2. KLO 9:30-11:00 AAMU YIN
  • MA 7.2. KLO 18:00-19:30 YINJOOGA & YOGA NIDRA

ONLINE-JOOGA on livenä Juurruttamon vihreästä salista ohjattu joogatunti suoraan oman kotisi rauhaan. Tunti toteutetaan hybridi-mallina eli myös salin puolella on osallistujia. Online-tunti koostuu kehoa avaavista mattotasolla tehtävistä hathanjoogan asanoista sekä palauttavasta yinjoogasta. Online-joogatuntia varten tarvitset rauhallisen tilan, tietokoneen tai mobiililaitteen, joogamaton, rennot ja lämpimät vaatteet sekä kaksi sohvatyynyä (tai bolsterin), 1-2 huopaa, joogatiilen (tai 1-2 kirjaa, yhteensä noin 5 cm paksuja) sekä halutessasi joogavyön (tai tavallisen vyön, huivin tms.)!

Online-jooga toteutetaan Zoom-ohjelman kautta ja voit liittyä tunnille 10 minuuttia ennen sen alkua. Voit ladata Zoom-ohjelman koneellesi tai mobiililaitteeseen, jolloit voit liittyä tunnille kokoustunnuksen ja salasanan avulla (löytyvät tilausvahvistuksesta). Vaihtoehtoisesti voit seurata tilausvahvistuksessa saamaasi linkkiä ja liittyä kokoukseen hyväksymällä linkin avaamisen selaimessasi. Lisätietoja Zoomin käytöstä löytyy esim. tästä linkistä. Juurruttamon messenger päivystää 10 minuuttia ennen online-tuntien alkua, mutta tunnin alkamisen jälkeen viesteihin en voi enää vastata!

Jos haluat maksaa joogatunnin liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred tai Eazybreak), ota yhteyttä sähköpostitse juurruttamo@gmail.com asian sopimiseksi ja online-tunnin linkin saamiseksi.

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-onlinejooga Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,