Neurosonic-rentoutushoito (45 min)

Ilmainen

NEUROSONIC-RENTOUTUSHOITO pohjautuu Neurosonic-mobiilipatjan matalataajuusvärähtelyyn ja  hoidolla voidaan lievittää mm. stressiä, unihäiriöitä sekä lihas-, pää- ja muita kipuja. Neurosonic-hoidot edistävät aineenvaihduntaa sekä kehomielen kokonaisvaltaista rentoutumista ja palautumista stressistä, ylikuormituksesta, urheilusuorituksista tai normaalin arkielämän kuormituksesta. Neurosonic-rentoutushoito perustuu patjan antaman matalataajuusvärähtelyn parasympaattista hermostoa (vk. rest & digest -hermosto) aktivoivaan vaikutukseen, jolloin hermoston kautta kehon luontaiset korjaavat ja palauttavat prosessit käynnistyvät ja myötävaikuttavat myös mielen rauhoittumiseen.

ESTEET NEUROSONICIN KÄYTÖLLE | Tarkistathan aina hoitavalta lääkäriltäsi, että Neurosonic-hoito sopii sinulle. Esteenä käytölle ovat mm. akuutti tulehdustila, akuutti veritulppa, akuutti välilevyn pullistuma, aktiivinen syöpä, flunssa ja kuume, raskaus, sydämentahdistin, avoleikkauksen jälkeinen aika tai muu verenvuotoriski, vakava silmäsairaus, samana päivänä otettu rokotus.

HOITO kestää ensimmäisellä hoitokerralla noin 60 minuuttia (sisältää alkukartoituksen) ja jatkokerroilla noin 45 minuuttia.

HINTA  on 25 € / hoitokerta.

MAKSU paikan päällä pankkikortilla tai käteisellä.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista haluamasi päivämäärä (vapaat ajat näkyvät mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta haluamasi kellonaika, 3) valitse “VARAA NYT”,4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu pankkikortilla tai käteisellä paikan päällä saapuessasi), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa ajanvarauksen maksutta viimeistään 24 tuntia ennen hoidon alkua oman tilisi kautta (huom! peruutuksia ei enää oteta vastaan sähköpostitse tai messengerillä). Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen hoitoa peruutetuista varauksista laskutetaan varatun palvelun hinta. Myöhäisissä (alle 24 tuntia) peruutustapauksissa voit kuitenkin varata heti uuden ajan peruutetun tilalle, jolloin peruutettua hoitoa ei laskuteta käyttämättömänä!

LISÄTIEDOT | www.neurosonic.fi

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-neurosonic Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,