Neurosonic-rentoutushoito x 5

120,00 

VIIDEN KERRAN SARJAKORTTI Neurosonic-rentoutushoitoon 120 € (normaalisti 30 €/ kerta). Sarjakortti on voimassa 3 kuukautta ostopäivästä.

NEUROSONIC-RENTOUTUSHOITO pohjautuu Neurosonic-mobiilipatjan matalataajuusvärähtelyyn ja  hoidolla voidaan lievittää mm. stressiä, unihäiriöitä sekä lihas-, pää- ja muita kipuja. Neurosonic-hoidot edistävät aineenvaihduntaa sekä kehomielen kokonaisvaltaista rentoutumista ja palautumista stressistä, ylikuormituksesta, urheilusuorituksista tai normaalin arkielämän kuormituksesta. Neurosonic-rentoutushoito perustuu patjan antaman matalataajuusvärähtelyn parasympaattista hermostoa (nk. rest & digest -hermosto) aktivoivaan vaikutukseen, jolloin hermoston kautta kehon luontaiset korjaavat ja palauttavat prosessit käynnistyvät ja myötävaikuttavat myös mielen rauhoittumiseen.

ESTEET NEUROSONICIN KÄYTÖLLE | Tarkistathan aina hoitavalta lääkäriltäsi, että Neurosonic-hoito sopii sinulle. Esteenä käytölle ovat mm. akuutti tulehdustila, akuutti veritulppa, akuutti välilevyn pullistuma, aktiivinen syöpä, flunssa ja kuume, raskaus, sydämentahdistin, avoleikkauksen jälkeinen aika tai muu verenvuotoriski, vakava silmäsairaus, samana päivänä otettu rokotus.

HOITO kestää ensimmäisellä hoitokerralla noin 60 minuuttia (sisältää alkukartoituksen) ja jatkokerroilla noin 45 minuuttia.

AJANVARAUS | https://juurruttamo.lilith.fi/tuote/neurosonic/

LISÄTIEDOT | www.neurosonic.fi

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-NeurosonicX5 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,