Moksibustio

Ilmainen

MOKSIBUSTIO (moksaus) on noin 40 minuutin mittainen perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukainen tasapainottava ja kipuja hellittävä vaihtoehtoinen hoitomuoto, joka lämmittää ja rentouttaa kehoa. Moksibustiolla stimuloidaan akupunktiopisteitä poltettavan moksan (kuivattua pujoa) ja siitä muodostuvan lämmön avulla. Moksibustio toimiikin hyvänä neulattomana vastineena akupunktiolle ja neulakammoisille. Moksibustio tapahtuu savuttomilla moksakartioilla, jotka sisältävät kuivattua pujoa. Sytytetyt moksakartiot asetataan iholle turvallisen asennusteipin avulla antamaan lämpöä kehon tärkeisiin akupunktiopisteisiin. Moksan tuoksu on voimakkaan luonnollinen ja ruohomainen, jonka vuoksi hoito ei välttämättä sovi tuoksuyliherkille.

HINTA  on 35 € / hoitokerta. MAKSU paikan päällä pankkikortilla tai käteisellä.

ESTEET MOKSAUKSELLE | Jos sinulla on sairauksia, niin tarkistathan aina hoitavalta lääkäriltäsi, että moksibustio sopii sinulle. Esteenä hoidolle ovat mm. tuoksuyliherkkyys, lääkitys tai sairaus, jonka sivuvaikutukset lisääntyvät lämmöstä sekä iho-ongelmat, jotka ärsyyntyvät lämmöstä.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista haluamasi päivämäärä (vapaat ajat näkyvät mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta haluamasi kellonaika, 3) valitse “VARAA NYT”,4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu pankkikortilla tai käteisellä paikan päällä saapuessasi), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa ajanvarauksen maksutta viimeistään 24 tuntia ennen hoidon alkua oman tilisi kautta. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen hoitoa peruutetuista varauksista laskutetaan varatun palvelun hinta.

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-moksaus Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

O