Levon jooga | perjantai 12:00-13:30 (parilliset viikot)

Ilmainen

RESTORATIIVINEN JOOGA (90 min) on meditatiivinen levon joogaharjoitus, joka tehdään täysin mattotasolla. Restoratiivisen joogan asanat (jooga-asennot) ovat pehmustettuja ja tuettuja (mm. bolsterit, tyynyt, huovat, blokit) ja niissä viipyillään pitkään, jopa 15-20 minuuttia. Levon joogalla pyritään rauhoittamaan ja rentouttamaan kehomieltä, jolloin palautuminen helpottuu ja stressi lievittyy. Harjoitus sopii niin joogan aloittelijoille kuin jo pitkään joogaa harrastaneille, erityisesti stressaantuneille ja uupuneille. Asanat tukineen yksilöidään kullekin keholle sopivaksi opettajan avustuksella.

HINTA & MAKSU | 19 € / henkilö tai sarjakortilta yksi kerta. Maksutapoina pankkikortti, käteinen, Edenred-mobiilimaksu, SmartumPay tai e-Passi. Juurruttamon joogatuntien hinnat sisältävät joogamaton ja apuvälineiden (bolsteri, joogatiilet, huopa) lainan sekä teekupillisen, jota voit saapua nauttimaan 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista harjoituksen päivämäärä (näkyy mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta harjoituksen kellonaika aktiiviseksi, 3) valitse ”VARAA NYT” (voit varata paikan myös useammalle henkilölle muuttamalla henkilömäärää kalenterin yläpuolelta), 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu saapuessasi), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa ilmoittautumisen joogatunnille maksutta oman tilisi kautta viimeistään 9 tuntia ennen joogatunnin alkua. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 9 tuntia ennen joogatunnin alkua peruutetuista ilmoittautumisista laskutetaan varatun palvelun hinta (tai kerta sarjakortilta).

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-levonjooga Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,