Lämpö Yin | maanantai 18:00-19:15 (parittomat viikot)

Ilmainen

LÄMPÖ YIN (75 min.) on yinjoogaharjoitus, joka tehdään infrapunalämmittimillä lämmitetyssä (n. 25-28°C) salissa ja se sopii niin aloittelijoille kuin jo joogaa harrastaneille. Harjoitus sisältää myös ripauksen kevyttä liikettä. Yinjoogassa rauhoittavien, pitkäkestoisten (5-7 min) ja lihakset rentoina toteutettavien asentojen vaikutus ulottuu aina kehon syviin kudoksiin ja hermostoon saakka. Lämmössä toteutettava yinjoogasarja rentouttaa kehoa, helpottaa jäykkyyksiä, lisää aineenvaihduntaa ja varovaisuutta noudattaen kehittää liikkuvuutta.

HINTA & MAKSU | 19 € / henkilö tai yksi kerta sarjakortilta. Maksutapoina pankkikortti, käteinen, Edenred-mobiilimaksu, SmartumPay, Eazybreak tai e-Passi. Juurruttamon joogatuntien hinnat sisältävät joogamaton ja apuvälineiden (bolsterit, joogatiilet, huopa, meditaatiotyyny) lainan sekä teekupillisen, jota voit saapua nauttimaan 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista harjoituksen päivämäärä (näkyy mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta harjoituksen kellonaika aktiiviseksi, 3) valitse ”VARAA NYT” (voit varata paikan myös useammalle henkilölle muuttamalla henkilömäärää kalenterin yläpuolelta), 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu saapuessasi), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa ilmoittautumisen joogatunnille maksutta oman tilisi kautta viimeistään 9 tuntia ennen joogatunnin alkua. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 9 tuntia ennen joogatunnin alkua peruutetuista ilmoittautumisista laskutetaan varatun palvelun hinta (tai kerta sarjakortilta).

Tuotetunnus (SKU): NEVLII - lämpöyin Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,