Lämpöjooga | keskiviikko 17:30-18:45 (parittomat viikot)

Ilmainen

LÄMPÖJOOGA (75 min) on voimaa ja kehonhallintaa kehittävä dynaaminen flowjoogaharjoitus. Harjoitusta rytmittävät hengityksen tahdissa tehtävät virtaavat vinyasat eli asanasiirtymät, joiden kuormittavuutta voidaan säädellä. Lämpöjoogaharjoitus tehdään infrapunalämmittimillä lämmitetyssä (n. 25-28°C) salissa ja se sopii parhaiten jo joogaa tai kehonhallinnallisia lajeja harjoittaneille.  Lämmössä harjoittelu lisää aineenvaihduntaa ja varovaisuutta noudattaen myös edistää liikkuvuutta, mutta saattaa myös aiheuttaa hengästymistä ja runsasta hikoilua. Lämpöjooga on Juurruttamon joogatunneista kuormittavin!

HINTA & MAKSU | 19 € / henkilö tai yksi kerta sarjakortilta. Maksutapoina pankkikortti, käteinen, Edenred-mobiilimaksu, SmartumPay, Eazybreak tai e-Passi. Juurruttamon joogatuntien hinnat sisältävät joogamaton ja apuvälineiden (bolsteri, joogatiilet, huopa) lainan sekä teekupillisen, jota voit saapua nauttimaan 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista harjoituksen päivämäärä (näkyy mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta harjoituksen kellonaika aktiiviseksi, 3) valitse ”VARAA NYT” (voit varata paikan myös useammalle henkilölle muuttamalla henkilömäärää kalenterin yläpuolelta), 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu saapuessasi), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa ilmoittautumisen joogatunnille maksutta oman tilisi kautta viimeistään 9 tuntia ennen joogatunnin alkua. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 9 tuntia ennen joogatunnin alkua peruutetuista ilmoittautumisista laskutetaan varatun palvelun hinta (tai kerta sarjakortilta).

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-lämpöjooga Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,