Lämpöjooga | maanantai klo 18:00-19:00

Ilmainen

LÄMPÖJOOGA on 60 minuutin mittainen voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa kehittävä joogaharjoitus, jonka kuormittavuutta on helppo säädellä erilaisilla asana-variaatioilla. Lämpöjoogaharjoitus tehdään infrapunalämmittimillä lämmitetyssä (n. 27-30°C) salissa ja se sopii asanoiden ja siirtymien variaatioiden vuoksi niin aloittelijoille kuin jo joogaa harrastaneille. Lämmössä harjoittelu rentouttaa kehoa, lisää aineenvaihduntaa ja varovaisuutta noudattaen kehittää liikkuvuutta. Harjoitusta varten pukeudu rentoihin vaatteisiin sekä ota mukaasi joogamaton peittävä hikipyyhe (pyyhkeitä on vuokrattavissa myös studiolta 2 € / krt) tai oma joogamatto ja vesipullo.

AJANKOHTA |  Maanantaisin klo 18:00-19:00 (katso tarkemmat päivämäärät alla olevasta kalenterista).

HINTA & MAKSU | 19 € / henkilö (maksu paikan päällä pankkikortilla tai käteisellä) tai sarjakortista yksi kerta. Juurruttamon joogatuntien hinnat sisältävät joogamaton ja apuvälineiden (bolsteri, joogatiilet, huopa) lainan sekä teekupillisen, jota voit saapua nauttimaan 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Avajaistarjouksena 10- ja 5-kerran joogan sarjakortit -20% (ovh. 160 € ja 85 € / tarjouksessa 128 € ja 68 €) 20.3.2021 saakka, lunastettavissa Juurruttamolta tai verkkokaupan kautta (jolloin saat kortin käsiisi ensimmäisen joogatunnin yhteydessä). Kortit ovat normaalioloissa voimassa 6 kk ensimmäisestä joogatunnista, mutta keväällä 2021 ostetut kortit ovat voimassa vuoden 2021 loppuun saakka.

SIJAINTI | Juurruttamo, Pukkilantie 575, 16130 Orimattila. Rakennuksen pihalla (vasemmalla) on parkkipaikka. Juurruttamon ovi löytyy parkkipaikalta katsottuna rakennuksen vasemmalta reunalta.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista harjoituksen päivämäärä (näkyy mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta harjoituksen kellonaika aktiiviseksi, 3) valitse ”VARAA NYT” (voit varata samalla kerralla usemman joogatunnin) 3) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu pankkikortilla tai käteisellä saapuessasi joogatunnille), 4) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa varauksesi veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen joogatunnin alkua. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen peruutetuista varauksista laskutetaan varatun palvelun hinta.

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-lämpojooga Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,