Kuumakivihoito

Ilmainen

KUUMAKIVIHOITO on 45 minuutin mittainen kokonaisvaltainen rentoutus- ja palautumishoito, joka pohjautuu sileiden basalttikivien terapeuttiseen lämpöön sekä kivien avulla tehtävään akupunktiokanavahierontaan ja akupainantaan. Kuumakivihoidossa käsitellään koko keho pehmytkudosten aineenvaihdunnan ja hermoston rauhoittumisen edistämiseksi sekä stressin ja väsymyksen lieventämiseksi. Kuumakivihoidossa käytetään Juurruttamon omalla rauhoittavalla Juuri-tuoksuöljyllä kevyesti aromatisoitua luonnollista hierontaöljyä, joten ilmoitathan hoitoon saapuessasi, jos sinulla on tuoksuyliherkkyyttä tai allergioita. Hoito toteutetaan selinmakuulla.

HINTA  on 55 € / hoitokerta. MAKSU paikan päällä pankkikortilla tai käteisellä.

ESTEET KUUMAKIVIHOIDOLLE | Jos sinulla on sairauksia, niin tarkistathan aina hoitavalta lääkäriltäsi, että kuumakivihoito sopii sinulle. Esteenä hoidolle ovat mm. aktiivinen syöpä, sydänsairaudet, raskauden 1/3, leikkaukset ja sairaudet, joissa hermoja on vaurioitunut; lääkitys, jonka sivuvaikutukset lisääntyvät lämmöstä sekä iho-ongelmat, jotka ärsyyntyvät lämmöstä ja kosteudesta.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista haluamasi päivämäärä (vapaat ajat näkyvät mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta haluamasi kellonaika, 3) valitse “VARAA NYT”,4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu pankkikortilla tai käteisellä paikan päällä saapuessasi), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa ajanvarauksen maksutta viimeistään 24 tuntia ennen hoidon alkua oman tilisi kautta (huom! peruutuksia ei enää oteta vastaan sähköpostitse tai messengerillä). Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen hoitoa peruutetuista varauksista laskutetaan varatun palvelun hinta. Myöhäisissä (alle 24 tuntia) peruutustapauksissa voit kuitenkin varata heti uuden ajan peruutetun tilalle, jolloin peruutettua hoitoa ei laskuteta käyttämättömänä!

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-kuumakivihoito Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,