Syksyn 2022 kausikortti

180,00 225,00 

Syksyn 2022 kausikortilla varmistat paikkasi Juurruttamon syyskauden jooga- ja barretunneille. Kausikortti on kätevä ja edullinen tapa (vain 15€/kerta, normaali yksittäismaksun hinta syyskaudella 20€) sitoutua harjoitukseen, jolloin harjoituksen vaikutukset näkyvät ja tuntuvat kehossa. Kausikorttilaisena sinun ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua harjoituksiin.

KAUSIKORTTIA KOSKEVAT ERITYISET TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT (ostaessasi hyväksyt). Kausikortin käyttämättömistä kerroista ei palauteta rahoja takaisin eikä niitä ei voi korvata muissa harjoituksissa! Asiakas sitoutuu ilmoittamaan poissaoloistaan sähköpostitse ennen harjoitusta ja voi halutessaan ilmoittaa korvaavan henkilön harjoitukseen (juurruttamo@gmail.com)! Kausikortin kokonaismaksujen palautukset onnistuvat vain lääkärintodistuksella pitkäaikaisten terveysongelmien vuoksi! Jos harjoitus peruuntuu Juurruttamon taholta, voit osallistua maksutta korvaavaan harjoitukseen tai saat vastaavan alennuksen (15€/ peruuntunut harjoitus) teemailtapäiväharjoituksiin. Järjestäjällä on myös oikeus peruuttaa harjoitukset ylivoimaisen esteen (force majeure) vuoksi!

Jos haluat maksaa liikuntaeduilla (SmartumPay, ePassi, Edenred-mobiilimaksu tai Eazybreak), ota yhteyttä sähköpostilla (juurruttamo@gmail.com). Kysy rohkeasti sähköpostitse myös kausikortin osamaksuvaihtoehtoa tai myöhempää ajankohtaa maksamiselle!

LÄMPÖ YIN&YANG (maanantaisin klo 18:00-19:15) on joogakokonaisuus, joka pitää sisällään kehoa kokonaisvaltaisesti liikuttavan helpon seisomasarjan (yang), jossa keskitytään kehittämään voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa sekä syviä kudoksia herättelevän, palauttavan mattotason joogasarjan (yin). Tunnin alkupuolen yang-osuus nostaa hieman kehoon lämpöä ja hengästymistä, kun taas yinosuudella laskeudutaan pysähtyneisyyden tilaan. Harjoitus sopii niin joogan aloittelijoille kuin jo pitkään joogaa harrastaneille, sillä tunnin kuormittavuutta on helppo säädellä. Harjoitus tehdään infrapunalämmittimillä miedosti lämmitetyssä (n. 25-27°C) salissa. Lämpö rentouttaa kehoa, helpottaa jäykkyyksiä, lisää aineenvaihduntaa ja varovaisuutta noudattaen myös edistää liikkuvuutta. Lämpö Yin&Yang pidetään syyskauden aikana 15 kertaa. Harjoitukset alkavat 5.9. ja jatkuvat 19.12.2022 saakka. Harjoitusta ei ole viikolla 43 (24.10.2022)!

BARRE (keskiviikkoisin klo 17:30-18:30) on tehokas ja hauska koko vartalon harjoittelumuoto, joka yhdistää elementtejä baletista, pilateksesta ja joogasta. Harjoittelussa käytetään apuna balettitankoa. Barre kehittää erityisesti keskivartalon tukilihaksia sekä lihasten kestävyysvoimaa ja hermotuksia paremman ryhdin ja helpomman liikkumisen eduksi. Barre-tunnilla tulet hyvin todennäköisesti hikoilemaan ja tuntemaan reisi- ja pakaralihasten maitohappojen vaikutuksen. Harjoituksen kuormittavuutta pystyy säätelemään toistojen ja rytmin vallinnoilla, jolloin tämä harjoitusmuoto on sopiva lähes kaikille kuntotasosta riippumatta. Tunnilla ei tehdä monimutkaisia koreografioita, vaan kaikki liikkeet ovat pieniä ja helppoja hahmottaa sekä niitä voi halutessaan tehdä myös omaan tahtiin.Tunnilta saat mukaasi barre-hehkun ja ryhdikkään, voimaantuneen olon. Barre pidetään syyskauden aikana 15 kertaa. Harjoitukset alkavat 7.9. ja jatkuvat 21.12.2022 saakka. Harjoitusta ei ole viikolla 43 (26.10.2022)!

AAMUJOOGA (perjantaisin klo 10:00-11:30) on helppoa ja rauhallista hathajoogaa, joka edistää liikkuvuutta, voimistaa lempeästi kehoa ja rauhoittaa mieltä. Harjoituksessa vaihtelevat seisten tehtävät asanat ja mattotason kehoa avaavat tai rentouttavat asanat. Hathajooga virkistää ja tasapainottaa kehoa ja mieltä antaen miellyttävän rauhan ja energisoinnin tunteen. Harjoitus sopii niin joogan aloittelijoille ja esim. senioreille kuin jo pitkään joogaa harrastaneille, sillä tunnin kuormittavuutta on helppo säädellä. Aamujooga pidetään syyskauden aikana 12 kertaa. Harjoitukset alkavat 2.9. ja jatkuvat 16.12.2022 saakka. Harjoituksia ei ole viikoilla 36 (9.9.), 40 (7.10), 43 (28.10.) ja 46 (18.11.).

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Lisätiedot

Kausikortti

Lämpö Yin&Yang (ma 18:00-19:15), Barre (ke 17:30-18:30), Aamujooga (pe 10:00-11:30)