Kausikortti joogaan tai barreen

50,00 

Varausmaksu kevään 2023 joogan ja barren viikkotunneille Juurruttamolle! Ostamalla valitsemasi tuotteen varaat itsellesi kausikortin edullisesti (vain 15€/kerta):

  • Lämpö Yin maanantaisin klo 18-19:15 (9.1.-8.5.2023, harjoitusta ei ole viikoilla 9 ja 15)
  • Barre torstaisin klo 18-19 (12.1.-11.5.2023, harjoitusta ei ole viikoilla 9 ja 14)

Kausikortin täysi hinta on 240€  ja se sisältää 16 harjoitusta kauden aikana. Kausikortin loppusumman (190€) voit maksaa yksilöllisen sopimuksen mukaan, myös osamaksullavuoden 2023 puolella. Loppumaksun maksutapoina pankkikortti, käteinen MobilePay tai liikuntaedut (SmartumPay, Edenred, Eazybreak). Jos haluat maksaa varausmaksun liikuntaeduilla, ota yhteyttä sähköpostitse (juurruttamo@gmail.com)!

Kausikorttilainen on velvollinen ilmoittamaan poissaoloistaan sähköpostitse (juurruttamo@gmail.com); omaehtoisia tai yksittäisiä sairauspoissaoloja ei korvata! Järjestäjän taholta tulleet mahdolliset tuntien peruuntumiset korvataan (joko palautus tai vastaava korvaus Juurruttamon viikonloppujen teemaharjoituksista).

HUOM! Varaus on sitova! Varausmaksu palautetaan vain vakavissa ja pitkäaikaisissa sairastapauksissa lääkärintodistuksella, muissa peruutustapauksissa varausmaksu pidätetään. 

Tuntikuvauksiin pääset tutustumaan tästä!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Lisätiedot

KAUSIKORTIN VARAUSMAKSU

LÄMPÖ YIN, BARRE