Kajakkivuokraus

100,00 

MALLUSJOEN LOOTUKSELLA eli ilmatäytteisellä kajakilla pääset lipumaan helposti ja turvallisesti Mallusjärven tai Porvoonjoen aalloilla. Ilmatäytteinen kajakki on vakaa, helppo ja mukavasti melottava kulkuväline Mallusjoen tai lähiseudun vesistöjen tutkimiseen ja rentoutushetkiin luonnon keskellä. Se on helppo kuljettaa vesistön äärelle kantokassissa (paino 23.5 kg) ja se täyttyy melontakuntoon vähällä vaivalla. Kajakki on muunneltavissa yhdelle tai kahdelle melojalle. Kajakkivuokraus sisältää kajakin lisäksi pumpun, melat, melontaliivit sekä valintasi mukaan 1- tai 2-aukkoisen kansipeitteen (joka muuntaa kajakin yksiköksi tai kaksikoksi) eli valitse varauksesi henkilömäärä kalenterin yltä! Lähivesistöt eli Mallusjärvi ja Porvoonjoki löytyvät muutaman ajokilometrin päästä Juurruttamolta! Jos seutu on tuntematonta, saat mukaasi kartan helpoista ja lähellä sijaitsevista vesillelaskupaikoista!

Asiakas on vastuussa omasta vapaa-ajan vakuutuksestaan sekä kajakille vuokra-aikana aiheutuneista merkittävistä vaurioista! Asiakas on myös velvollinen ilmoittamaan kaikista kajakille aiheutuneista vaurioista vuokraajalle yleisen turvallisuuden vuoksi.

MALLUSJOEN LOOTUS on huippulaadukas ilmatäytteinen kajakki, joka on tavallisen standard-kajakin ja puhallettavan kajakin välimuoto. Kajakissa on vahva ja jämäkkä SUP-laudoista tuttu sisäpohja ja kiinteä evä. Kajakki on täysin vesikelpoinen (myös merikelpoinen)! Voit tutustua kajakkiin tarkemmin TÄSTÄ!

HINTA on 100€/ vuokraus (enintään 9 tuntia). Pidempiä vuokra-aikoja tai ulosvuokrausta voit tiedustella sähköpostitse (juurruttamo@gmail.com).

NOUTO | Varauksen jälkeen (tai halutessasi jo ennen varausta) sovi kajakin tarkka noutoaika sähköpostitse (juurruttamo@gmail.com) pääsääntöisesti ma-su klo 10-17 välille. Kajakki on noudettavissa Juurruttamon vastaanotosta (Pukkilantie 575, 16300 Orimattila) ja se palautetaan samaan paikkaan. Saat mukaasi kirjalliset ohjeet täyttöä, tyhjentämistä ja pakkaamista varten!

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista kajakkivuokrauksen päivämäärä. 2) Muuta henkilömäärä kalenterin yltä (1 tai 2 hlöä) 3) valitse ”VARAA NYT” , 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle, 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi! Sovi sähköpostitse kajakin noutoaika!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa kajakkivuokrasi viimeistään 48 tuntia ennen varaamaasiaikaa oman tilisi kautta. Peruutusten yhteydessä varauksen maksua ei palauteta, mutta voit sopia uuden kajakkivuokrausajan sähköpostitse (juurruttamo@gmail.com) varauskalenterin vapaista päivistä!

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-kajakkivuokraus Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,