Ale!

JUURI -tuoksuöljy

7,00 

Uniikin ja vain Juurruttamon tarpeisiin tuotetun Juuri-tuoksun loppuvarasto alennuksella 7 € (ovh 19.50 €)! Tätä uniikkia tuoksua et saa mistään muualta.

”Juuri” on metsäisen rauhoittava ja maadoittava tuoksuöljyseos kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi arkikäyttöön, hemmotteluhetkiin tai vaikkapa jooga- ja meditaatioharjoitusten tueksi. Tuoksu rauhoittaa mielesi ja juurruttaa sinut tähän hetkeen.

Juuri-tuoksun on valmistanut Juurruttamolle räätälöitynä kotimainen, vastuullinen ja ympäristöystävällinen Kuura Essentials, joka valmistaa luonnollisia, helppokäyttöisiä ja laadukkaita aromaterapiatuotteita. Juuri-tuoksua on saatavilla vain rajoitettu erä Juurruttamon verkkokaupasta tai joogatapahtumista.

Hiero pullosta tuoksuseosta esim. ranteiden pulssipisteille, ohimoille, nenän alle, korvien taakse tai kämmeniin. Tuoksuttele hetki tai anna vain vaikuttaa iholla, toista tarvittaessa.

  • Pakkauskoko 10 ml, käyttövalmis roll-on. Monikerroksinen etiketti, jossa käyttöohjeet ja lisätietoa tuotteesta.
  • Ainesosat: Simmondsia chinensis (luomu jojoba) siemenöljy, Amyris balsamifera (amyris) eteerinen öljy, Cupressus sempervirens (sypressi) eteerinen öljy, Pelargonium graveolens (luomu tuoksupielikki) eteerinen öljy, Salvia sclarea (luomu muskatellisalvia) eteerinen öljy, Sitronelloli*, Farnesoli*, Geranioli*, Linalooli*, Limoneeni*, Sitraali, Bentsyylibentsoaatti | *Eteeristen öljyjen ainesosia
  • Käytetään iholle, ei sisäisesti!
  • Hinta sisältää alv:n (24%).
Tuotetunnus (SKU): NEVLII-juurituoksu Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Lisätiedot

Paino 0,04 kg