JUURI -tuoksuöljy – 10 kpl (tukku)

80,00 

Tukkuhintaan esim. joogasaleille ja -yrittäjille; vähittäismyyntiin (ovh 19.50 €) tai kurssien, retriittien ja työpajojen tueksi ryhmille.

”Juuri” on metsäisen rauhoittava ja maadoittava tuoksuöljyseos kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi arkikäyttöön, hemmotteluhetkiin tai vaikkapa jooga- ja meditaatioharjoitusten tueksi. Tuoksu rauhoittaa mielesi ja juurruttaa sinut tähän hetkeen.

Juuri-tuoksun on valmistanut Juurruttamolle räätälöitynä kotimainen, vastuullinen ja ympäristöystävällinen Kuura Essentials, joka valmistaa luonnollisia, helppokäyttöisiä ja laadukkaita aromaterapiatuotteita.

Pullosta hierotaan tuoksuseosta esim. ranteiden pulssipisteille, ohimoille, nenän alle, korvien taakse tai kämmeniin. Tuoksuttellaan hetki tai annetaan vain vaikuttaa iholla, toistetaan tarvittaessa.

  • Pakkauskoko 10 ml, käyttövalmis roll-on. Monikerroksinen etiketti, jossa käyttöohjeet ja lisätietoa tuotteesta.
  • Ainesosat: Simmondsia chinensis (luomu jojoba) siemenöljy, Amyris balsamifera (amyris) eteerinen öljy, Cupressus sempervirens (sypressi) eteerinen öljy, Pelargonium graveolens (luomu tuoksupielikki) eteerinen öljy, Salvia sclarea (luomu muskatellisalvia) eteerinen öljy, Sitronelloli*, Farnesoli*, Geranioli*, Linalooli*, Limoneeni*, Sitraali, Bentsyylibentsoaatti | *Eteeristen öljyjen ainesosia
  • Käytetään iholle, ei sisäisesti!
  • Hinta sisältää alv:n (24%).

 

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-juurituoksu-tukku Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Lisätiedot

Paino 0.5 kg