Joogan yksityistunti verkossa

40,00 

Verkossa (Zoom-ympäristö) toteutettava joogan yksityistunti, jossa saat suorana lähetyksenä haluamasi joogatunnin (esim. yin, yin&yang tai embodied flow) omalle tietokoneelle tai mobiililaitteeseen. Tunti sopii vakituiseen kotiharjoitteluun jo joogaa harrastaneille, mutta myös mm. joogan ensikertalaisille, joogaharjoituksen syventäjille, pariskunnille tai vaikka koko perheelle.

  • Harjoituksen kesto on 60 min.
  • Hinta sisältää yksilöllisen ja suorana lähetyksenä toteutettavan joogaohjauksen helpossa verkkoympärissä, jossa kommunikointi asiakkaan ja ohjaajan välillä on mahdollista.
  • Varattuasi ajan ja ostettuasi palvelun ohjaaja ottaa sinuun yhteyttä sähköpostilla joogatunnin sisällön sopimista varten. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi verkkolinkin Zoom-alustalle yksityiselle joogatunnille. Jos käytät mobiililaitetta (älypuhelin tai tabletti) tulee sinun ladata maksuton Zoom Cloud Meeting -sovellus laitteeseesi linkkiä seurataksesi. Jos käytät tietokonetta, voit saapua studiolle vain selaimen kautta linkkiä seuraten. Zoomissa on myös odotushuone, joten voit valmistella yhteyden hyvissä ajoin ja odotella tunnin alkua.
  • Ohjaajana Liisa Nevalainen Juurruttamolta.
  • Lisätietoja sähköpostitse (liisaelinayoga@gmail.com).
Tuotetunnus (SKU): NEVLII-verkkoyksityistunti Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,