Akupunktio- ja Neurosonic-hoidot kahdelle

20,00 

AKUPUNKTIO- JA NEUROSONIC-HOIDOT KAHDELLE on Juurruttamon tarjoama hoitokokonaisuus kahdelle henkilölle. Samalla kun toinen lepää ja palautuu Neurosonic-rentoutushoidossa, toinen saa akupunktiohoitoa. Ensimmäisen hoitosession (noin 45 min.) jälkeen on pieni teetauko (15 min.) teehuoneessa ja sen jälkeen osat vaihtuvat. Yhteensä hoitokokonaisuuteen menee aikaa noin 1 h ja 45 min. Hoitokokonaisuuden varausmaksu on 20€, joka maksetaan varauksen yhteydessä ja hyvitetään loppusummasta paikan päällä. Peruutusten

HINTA on 110 € (sisältää 20€ varausmaksun sekä hoidot ja teen kahdelle). MAKSU paikan päällä pankkikortilla tai käteisellä.

AKUPUNTIO on perinteisen kiinalaisen lääketieteen kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa akupunktioneuloja laitetaan eri puolella kehoa sijaitseviin akupunktiopisteisiin. Akupunktiolla voidaan hoitaa laajasti erilaisia kroonisia ja akuutteja kiputiloja ja vaivoja. Sopii esim. lihas- ja nivelkipuihin, ruuansulatuskanavan häiriöihin, naisten ja miesten vaivoihin, allergioihin, unettomuuteen, ahdistukseen, masennukseen (ja moniin muihin vaivoihin). Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla ”sairas” tai kivuissasi akupunktiohoitoa varten, sillä akupunktio tasapainottaa kehomieltä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

NEUROSONIC-RENTOUTUSHOITO pohjautuu Neurosonic-mobiilipatjan matalataajuusvärähtelyyn ja  hoidolla voidaan lievittää mm. stressiä, unihäiriöitä sekä lihas-, pää- ja muita kipuja. Neurosonic-hoidot edistävät aineenvaihduntaa sekä kehomielen kokonaisvaltaista rentoutumista ja palautumista stressistä, ylikuormituksesta, urheilusuorituksista tai normaalin arkielämän kuormituksesta. Neurosonic-rentoutushoito perustuu patjan antaman matalataajuusvärähtelyn parasympaattista hermostoa (nk. rest & digest -hermosto) aktivoivaan vaikutukseen, jolloin hermoston kautta kehon luontaiset korjaavat ja palauttavat prosessit käynnistyvät ja myötävaikuttavat myös mielen rauhoittumiseen. ESTEET NEUROSONICIN KÄYTÖLLE: Tarkistathan aina hoitavalta lääkäriltäsi, että Neurosonic-hoito sopii sinulle. Esteenä käytölle ovat mm. akuutti tulehdustila, akuutti veritulppa, akuutti välilevyn pullistuma, aktiivinen syöpä, flunssa ja kuume, raskaus, sydämentahdistin, avoleikkauksen jälkeinen aika tai muu verenvuotoriski, vakava silmäsairaus, samana päivänä otettu rokotus.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista haluamasi päivämäärä (vapaat ajat näkyvät mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta haluamasi kellonaika, 3) valitse “VARAA NYT”,4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvarauksen yhteydessä peritään 20€ varausmaksu, katso peruutusehto alta)), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa ajanvarauksen maksutta viimeistään 24 tuntia ennen palvelun alkua oman tilisi kautta. Peruutusten yhteydessä varausmaksua ei palauteta! Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen tuntua peruutetuista varauksista laskutetaan varatun palvelun hinta (tällöin varausmaksu huomioidaan).

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-hoidotkahdelle Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,