Lempeä hathajooga | keskiviikko klo 18:00-19:30 (parilliset viikot)

Ilmainen

LEMPEÄ HATHAJOOGA (90 min.) on helppo ja rauhallinen joogaharjoitus, jossa notkistetaan ja voimistetaan kehoa pehmeästi. Harjoituksessa tehdään niin mattotason venyttäviä asanoita, kuin voimistavia seisoma-asanoita. Harjoitus sopii hyvin lempeää ja sopivasti haastavaa joogaa etsiville, joogan aloittelijoille ja esim. senioreille, mutta myös jo joogaa harjoittaville, sillä harjoituksen kuormittavuutta voidaan säädellä helposti erilaisilla asana-variaatioilla.

HINTA & MAKSU | 19 € / henkilö tai yksi kerta sarjakortilta. Maksutapoina pankkikortti, käteinen, Edenred-mobiilimaksu, SmartumPay tai e-Passi. Juurruttamon joogatuntien hinnat sisältävät joogamaton ja apuvälineiden (bolsteri, joogatiilet, huopa) lainan sekä teekupillisen, jota voit saapua nauttimaan 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista harjoituksen päivämäärä (näkyy mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta harjoituksen kellonaika aktiiviseksi, 3) valitse ”VARAA NYT” (voit varata paikan myös useammalle henkilölle muuttamalla henkilömäärää kalenterin yläpuolelta), 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu saapuessasi), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa ilmoittautumisen joogatunnille maksutta oman tilisi kautta viimeistään 6 tuntia ennen joogatunnin alkua (huom! peruutuksia ei enää oteta vastaan sähköpostitse tai messengerillä). Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 6 tuntia ennen joogatunnin alkua peruutetuista ilmoittautumisista laskutetaan varatun palvelun hinta (tai kerta sarjakortilta).

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-hathajooga Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,