Chi & Tea | teetä – joogaa – akupunktiota

Ilmainen

CHI & TEA yhdistää teen, joogan ja akupunktion rentouttavaksi ja kehoa helliväksi kahden tunnin mittaiseksi harjoitukseksi, jossa keskiössä on chin (qi) eli elämänenergian herättely ja vaaliminen. Harjoitus alkaa teemeditaatiolla ja teen nautiskeluhetkellä. Teehetkeä seuraa lempeä ja virkistävä joogaharjoitus, joka on muokattavissa kaikille kehoille sopivaksi. Harjoituksen päättää akupunktio rennossa ja tuetussa lepoasennossa joogamatolla. Tällöin jokaiselle harjoittelijalle laitetaan steriilejä ja kertakäyttöisiä akupunktioneuloja käsiin ja jalkoihin, jota varten tarvitsee vain kääriä hihat ja lahkeet. Harjoitukseen on paikkoja viidelle osallistujalle.

Osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta tai teen maistelusta ja tämä harjoitus voi toimia ensikosketuksenasi akupunktioon.

AJANKOHTA | Lauantai 29.5.2021 klo 15:00-17:00

HINTA & MAKSU | 35 € / henkilö (sis. alv). Maksu paikan päällä pankkikortilla, käteisellä, Edenred-mobiilimaksulla tai SmartumPay-maksulla. Hinta sisältää teetarjoilun, joogamaton ja apuvälineiden (bolsteri, joogatiilet, huovat) lainan joogaharjoitusta varten sekä akupunktion.

SIJAINTI | Juurruttamo, Pukkilantie 575, 16130 Orimattila. Noin 150 m Pukkilantieltä, punaisen maitolaiturin kohdalta kuusikujaa pitkin. Rakennuksen pihalla (vasemmalla) on parkkipaikka. Juurruttamon ovi löytyy parkkipaikalta katsottuna rakennuksen vasemmalta reunalta.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista harjoituksen päivämäärä (näkyy mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta harjoituksen kellonaika aktiiviseksi, 3) valitse ”VARAA NYT” (voit varata paikan myös useammalle henkilölle muuttamalla henkilömäärää kalenterin yläpuolelta), 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu saapuessasi), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa varauksesi veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen joogatunnin alkua. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen peruutetuista varauksista laskutetaan varatun palvelun hinta.

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-chi&tea Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,