Barre

Ilmainen

BARRE (60 min.) on tehokas, monipuolinen ja innostava harjoitus, joka kehittää kestävyysvoimaa ja sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset. Harjoittelussa käytetään apuna balettitankoa eli barrea. Barre on ihan oma lajinsa, mutta se myös yhdistää elementtejä baletista, pilateksesta ja joogasta toimien koko kehon harjoittelumuotona. Tunnilta saat mukaasi voimaantuneen ja ryhdikkään olon ja iloisen mielen! Mukaasi tarvitset liikkumisen sallivat vaatteet (esim. legginsit tai urheilutrikoot ja toppi), hikipyyhkeen ja vesipullon. Harjoituksen voi tehdä paljain jaloin, sukissa tai lajiin erityisen hyvin sopivissa jarrullisissa varvassukissa (myynnissä myös Juurruttamon putiikissa).
.

HINTA & MAKSU | 20 € / henkilö tai yksi kerta sarjakortilta. Maksutapoina käteinen, pankkikortti, MobilePay, Edenred-mobiilimaksu, SmartumPay, Eazybreak tai e-Passi. Juurruttamon barretuntien hinnat sisältävät barreharjoitusta varten tarvittavien apuvälineiden lainan sekä teekupillisen, jota voit saapua nauttimaan 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista harjoituksen päivämäärä (näkyy mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta harjoituksen kellonaika aktiiviseksi, 3) valitse ”VARAA NYT” (voit varata paikan myös useammalle henkilölle muuttamalla henkilömäärää kalenterin yläpuolelta), 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu saapuessasi), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa ilmoittautumisen barretunnille maksutta oman tilisi kautta viimeistään 9 tuntia ennen tunnin alkua. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 9 tuntia ennen barretunnin alkua peruutetuista ilmoittautumisista laskutetaan varatun palvelun hinta (tai kerta sarjakortilta).

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-barre Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,