AVAJAISJOOGAT la 20.3.2021 | Kevätpäiväntasauksen jooga & meditaatio + EVENING EDITION

Ilmainen

KEVÄTPÄIVÄNTASAUKSEN JOOGA & MEDITAATIO on 90 minuutin mittainen lempeä ja kehokokemuksellinen joogaharjoitus, jossa jätetään taakse talven ja menneen vuodenkierron tunnelmia ja avaudutaan kevään valolle ja kasvulle. Harjoitus sisältää virkistävän ja kaikille kehoille soveltuvan joogasarjan sekä rentouttavan meditaation. Harjoitusta varten pukeudu rentoihin ja liikkumisen salliviin vaatteisiin sekä ota tarvittaessa mukaasi vesipullo.

AJANKOHTA |  Lauantai 20.3.2021 klo 17:00-18:30 (loppuunmyyty) TAI klo 19:00-20:30

HINTA & MAKSU | 19 € / henkilö, maksu paikan päällä pankkikortilla tai käteisellä. Juurruttamon joogatuntien hinnat sisältävät joogamaton ja apuvälineiden (bolsteri, joogatiilet, huopa) lainan sekä teekupillisen, jota voit saapua nauttimaan 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Avajaistarjouksena 10- ja 5-kerran joogan sarjakortit -20% (ovh. 160 € ja 85 € / tarjouksessa 128 € ja 68 €) 20.3.2021 saakka, lunastettavissa Juurruttamolta tai verkkokaupan kautta (jolloin saat kortin käsiisi ensimmäisen joogatunnin yhteydessä). Kortit ovat normaalioloissa voimassa 6 kk ensimmäisestä joogatunnista, mutta keväällä 2021 ostetut kortit ovat voimassa vuoden 2021 loppuun saakka.

SIJAINTI | Juurruttamo, Pukkilantie 575, 16300 Orimattila. Pukkilantieltä punaisen maitolaiturin kohdalta noin 150 m hiekkatietä suoraan. Rakennuksen pihalla (vasemmalla) on parkkipaikka. Juurruttamon ovi löytyy parkkipaikalta katsottuna rakennuksen vasemmalta reunalta.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse kalenterista harjoituksen päivämäärä (näkyy mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta harjoituksen kellonaika aktiiviseksi, 3) valitse ”VARAA NYT”, 3) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu pankkikortilla tai käteisellä saapuessasi joogatunnille), 4) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa varauksesi veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen joogatunnin alkua. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen peruutetuista varauksista laskutetaan varatun palvelun hinta.

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-jooga-90min Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,