Akupunktio (45 min)

Ilmainen

AKUPUNTIO on perinteisen kiinalaisen lääketieteen kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa akupunktioneuloja laitetaan eri puolella kehoa sijaitseviin akupunktiopisteisiin. Akupunktiolla voidaan hoitaa laajasti erilaisia kroonisia ja akuutteja kiputiloja ja vaivoja. Sopii esim. lihas- ja nivelkipuihin, ruuansulatuskanavan häiriöihin, naisten ja miesten vaivoihin, unettomuuteen, ahdistukseen, masennukseen (ja moniin muihin vaivoihin). Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla ”sairas” tai kivuissasi akupunktiohoitoa varten, sillä akupunktio tasapainottaa kehomieltä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

HOITO kestää ensimmäisellä hoitokerralla noin 60 minuuttia ja jatkokerroilla noin 45 minuuttia. Hoito on kivutonta ja käyttämäni akupunktioneulat ovat  steriilejä ja kertakäyttöisiä.

HINTA on 25 € (sis. alv. 24%) / hoitokerta (opiskelijahoitona).

MAKSU paikan päällä pankkikortilla tai käteisellä.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista haluamasi päivämäärä (vapaat ajat näkyvät mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta haluamasi kellonaika, 3) valitse “VARAA NYT”, 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu pankkikortilla tai käteisellä saapuessasi akupunktiohoitoon), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa varauksesi veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen akupunktiohoidon alkua. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen peruutetuista varauksista laskutetaan varatun palvelun hinta.

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-akupunktio Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,