Akupunktio

Ilmainen

AKUPUNTIO on perinteisen kiinalaisen lääketieteen kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa akupunktioneuloja laitetaan eri puolella kehoa sijaitseviin akupunktiopisteisiin. Akupunktiolla voidaan hoitaa laajasti erilaisia kroonisia ja akuutteja kiputiloja ja vaivoja. Sopii esim. lihas- ja nivelkipuihin, ruuansulatuskanavan häiriöihin, naisten ja miesten vaivoihin, unettomuuteen, ahdistukseen, masennukseen (ja moniin muihin vaivoihin). Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla ”sairas” tai kivuissasi akupunktiohoitoa varten, sillä akupunktio tasapainottaa kehomieltä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

HOITO kestää noin 45 minuuttia. Ensimmäisellä hoitokerralla tehdään oirekartoitus, jolloin tapaamisen kokonaiskesto saattaa olla 10-15 minuuttia pidempi. Akupunktion hoitovaste on aina paras sarjahoidolla; akuuteissa vaivoissa jo muutama hoitokerta voi riittää, mutta pitkään vallinneiden oireiden kanssa kannattaa sitoutua sarjahoitoon! Hoito on kivutonta ja käyttämäni akupunktioneulat ovat steriilejä ja kertakäyttöisiä.

HINTA on 35 €/ hoitokerta (harjoitushoitona). MAKSU paikan päällä käteisellä, pankkikortilla tai MobilePaylla.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista haluamasi päivämäärä (vapaat ajat näkyvät mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta haluamasi kellonaika, 3) valitse “VARAA NYT”, 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu pankkikortilla tai käteisellä saapuessasi akupunktiohoitoon), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa ajanvarauksen maksutta viimeistään 24 tuntia ennen hoidon alkua oman tilisi kautta. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen hoitoa peruutetuista varauksista laskutetaan varatun palvelun hinta.

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-akupunktio Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,