Aamujooga | perjantai klo 9:30-11:00

Ilmainen

AAMUJOOGA (90 min) on kehoa uuteen päivään herättelevä helppo, rento ja rauhallinen joogaharjoitus, joka edistää liikkuvuutta, voimistaa lempeästi kehoa ja rauhoittaa mieltä. Harjoituksessa vaihtelevat hathajooga ja mattotasolla tehtävät kehoa avaavat tai rentouttavat asanat. Aamujooga virkistää ja tasapainottaa kehoa ja mieltä kohti uutta päivää. Harjoitus sopii niin joogan aloittelijoille ja esim. senioreille kuin jo pitkään joogaa harrastaneille, sillä tunnin kuormittavuutta on helppo säädellä.

HINTA & MAKSU | 19 € / henkilö tai yksi kerta sarjakortilta. Maksutapoina pankkikortti, käteinen, Edenred-mobiilimaksu, SmartumPay tai e-Passi. Juurruttamon joogatuntien hinnat sisältävät joogamaton ja apuvälineiden (bolsteri, joogatiilet, huopa) lainan sekä teekupillisen, jota voit saapua nauttimaan 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

VARAUSOHJEET | 1) Valitse alla olevasta kalenterista harjoituksen päivämäärä (näkyy mustalla), 2) klikkaa kalenterin alta harjoituksen kellonaika aktiiviseksi, 3) valitse ”VARAA NYT” (voit varata paikan myös useammalle henkilölle muuttamalla henkilömäärää kalenterin yläpuolelta), 4) etene ostoskoria klikkaamalla kassalle (huom! ajanvaraus on maksutonta, maksu tapahtuu saapuessasi), 5) syötä tarvittavat henkilötiedot ja seuraa kassan ohjeistusta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi!

PERUUTUSEHDOT | Voit peruuttaa varauksesi veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen joogatunnin alkua. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen peruutetuista varauksista laskutetaan varatun palvelun hinta.

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-aamujooga Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,