108 helmen malakoru

85,00 

Juurruttamon omat käsinsolmitut 108 helmen malakorut, joissa 44  aitoa korukivihelmeä (koko 8 mm) ja 64 santelipuista helmeä (koko 8 mm) tuomaan kantajalleen hyvää energiaa, iloa ja meditaatioapua. Guruhelminä 16 mm kotimaiset puuhelmet (kataja, visakoivu tai tammi) sekä 10 mm korukivihelmi. Kivet on solmittu aitoon helmisilkkiin ja tasseli on valmistettu silkki- ja puuvillalangoista.

Valitse mieleisesi esim. värien, elementtien tai vuodenaikojen mukaan. Lisätietoja väreistä, kivistä ja merkityksistä TEEMA JA VÄRI -vaihtoehdoissa. Huomioithan tuotetta hankkiessasi, että kyseessä on käsityö ja vaikka valmistuksessa on käytetty laadukkaimpia materiaaleja ja parhainta osaamista, silkki ja puuvilla ovat käytössä kuluvia luonnonkuituja!

Jos haluat teettää itsellesi räätälöidyn 108 helmen malakorun, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla (juurruttamo@gmail.com). Suunnitellaan yhdessä sinun tarpeittesi ja voimaväriesi mukaan kaunis meditaatiokoru. Kustomoidun 108-malakorun hinta on 110 € sisältäen yksilöllisen suunnittelutyön ja solminnan.

Tuotetunnus (SKU): NEVLII-mala Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
TEEMA JA VÄRI

JUURI, VERSO, SIEMEN